Dezvăluiri cutremurătoare făcute de soția lui Daniel Onoriu. „E nevoie de o minune de la Dumnezeu!”

Isabela, soția lui Daniel Onoriu, a vorbit despre drama prin care trece în aceste momente. De o săptămână, pilotul dfe raliuri se zbate între viață și moarte!

09 dec. 2021, 23:02
Dezvăluiri cutremurătoare făcute de soția lui Daniel Onoriu. „E nevoie de o minune de la Dumnezeu!”

Dezvăluiri cutremurătoare făcute de soția lui Daniel Onoriu. Isabela Daniel Onoriu a vorbit despre ceea ce se petrece cu celebrul pilot de raliuri, după ce a fost internat de urgență la spital.

Dezvăluiri cutremurătoare făcute de soția lui Daniel Onoriu

Isabela Onoriu stă lângă spital și se roagă pentru o minune. „Doar o minune îl mai poate salva! Medicii fac tot ce pot, dar este nevoie de o minune de la Dumnezeu ca să iasă din comă. A făcut septicemie, i-au schimbat sângele… Au adus cea mai bună aparatură, cea mai performantă, i s-au dat cele mai bune antibiotice, se face tot ce se poate”, a declarat Isabela Onoriu pentru Fanatik.

Daniel Onoriu rămâne în stare critică. Rebeca Onoriu: „Indiferent că sunt şanse de 1%, ne agățăm de asta!”

Soţia fostului pilot de raliuri îi acuză pe medicii din Turcia, acolo unde Daniel Onoriu şi-a micşorat stomacul: „L-au nenorocit cei de la clinică, medicul care l-a operat e un criminal. Doamne, Dumnezeule, tot ce mai pot să sper este să se întâmple este să se trezească. Nu vreau altceva, vreau doar să se trezească, să vorbim, să îl văd acasă. Apoi, când își revine Daniel, aș mai vrea să îl văd pe medicul care l-a operat. Nu vreau nimic de la el, vreau ca să îi spun să nu mai opereze vreodată, să nu mai nenorocească alți oameni, alte familii care nu i-au greșit cu nimic”.

Pilotul de raliuri Daniel Onoriu, nepotul artistei Gabi Luncă, internat de urgenţă la spital din cauza unei hemoragii interne

Aici l-au tăiat pe burtă, e tăiat pe tot abdomen… Operația a fost făcută de cei mai buni doctori de la noi. Dar a stat cu infecția aia atâtea zile, i s-a răspândit în tot corpul. El a plecat cu sângerarea din Turcia, de aceea este așa grav acum”, a mai spus Isabela Onoriu.