Daniel Onoriu şi noua iubită, faţă în faţă cu soţia acestuia: „A dus-o deja în apartamentul unde am locuit, în patul nostru”

Daniel Onoriu şi noua iubită, faţă în faţă cu soţia acestuia. După o relație de șase ani de iubire, Daniel și Isabela Onoriu își spun adio! Se pare că nu mai există şanse de împăcare, soţia motociclistului este hotărâtă să divorţeze.

16 oct. 2022, 11:41
Daniel Onoriu şi noua iubită, faţă în faţă cu soţia acestuia: „A dus-o deja în apartamentul unde am locuit, în patul nostru”
Daniel Onoriu şi noua iubită, faţă în faţă cu soţia acestuia

Daniel Onoriu şi noua iubită, faţă în faţă cu soţia acestuia. Fosta parteneră de viață a campionului la motociclism a povestit despre momentul în care a dat nas în nas la supermarket cu Daniel, care era însoțit de noua lui iubită, pe care a dus-o în apartamentul unde au locuit ei. Mai mult decât atât, bărbatul i-a prezentat-o şi mamei sale.

Citeşte şi: Daniel Onoriu continuă seria evocărilor fostelor iubite. Cine este vedeta despre care pilotul spune că a fost iubirea vieţii lui: „M-am combinat cu ea pentru că gagicul ei m-a păcălit. A fost cea mai bună la pat”

Daniel Onoriu şi noua iubită, faţă în faţă cu soţia acestuia

Acum două zile am fost într-un supermarket și la două minute, în spatele meu, în același magazin, apare Daniel cu actuala sa iubită. Nu am avut niciun sentiment, nici de furie, nici de nimic, mi-am văzut de cumpărăturile mele și am plecat.

Nu a interacționat deloc cu mine. Am auzit când i-a zis tipei respective ‘uite-o pe Isabela’ și ea tot trăgea de el și îi zicea ‘hai să mergem’. Știu că este o tipă din Canada de vreo 43-44 de ani, de vârsta lui.

Vreau să mai spun și că după ce el a insistat să ne împăcam, la o săptămână distanță, s-a întâlnit cu ea. Am auzit de la persoane care au fost în cercul nostru de prieteni că a dus-o deja în apartamentul unde am locuit noi doi, în patul nostru.

Am înțeles și că au făcut mâncare împreună, i-a făcut deja și cunoștință cu mama lui. Nu îmi pare rău de această situație. Eu cred că el a vrut să mă facă geloasă, dar nu i-a ieșit. Omul aruncă cu ce are în suflet: unul cu bunătate, altul cu răutate”, a declarat Isabela Onoriu, pentru Click.ro.

Isabela este decisă să divorţeze de Daniel Onoriu. „Eu am depus actele la Judecătoria Sectorului 1, am vrut la notar, dar el a dorit la Judecătorie. Probabil să mai tărăgăneze această situație. Eu sunt decisă, divorțez! Asta este, mergem în instanță până la urmă.

Cred că o să se termine destul de repede divorțul. Am suficiente dovezi la mână. Mai ales că acum el are și o relație, a mai spus Isabela Onoriu.