Daniel Pancu s-a mutat cu NOUA IUBITĂ. A divorţat de sora lui Nicolae Stanciu şi s-a cumplat cu o BOMBĂ-SEXY

Daniel Pancu a trecut peste divorţul de Mihaela, sora fostului său coleg de la Rapid, Nicolae Stanciu, şi trăieşte de ceva timp o nouă poveste de dragoste cu Andra Teodorescu, un nume cunoscut în moda românească. Cei doi s-au mutat deja împreună.

05 iun. 2020, 08:25
Daniel Pancu s-a mutat cu NOUA IUBITĂ. A divorţat de sora lui Nicolae Stanciu şi s-a cumplat cu o BOMBĂ-SEXY

Daniel Pancu şi Andra Teodorescu au decis să treacă la următorul pas al relației lor şi s-au mutat împeună. Cei doi au fost surprinşi recent de paparazzii SpyNews în ipostaze domestice.

Daniel Pancu, primele declaraţii despre DIVORŢ. Ce spune despre MOTIVUL DESPĂRŢIRII

Fotbalistul a ajuns într-una din zilele trecute la o biserică, unde s-a închinat și a aprins o lumânare. Apoi a mers florăria situată în imediata apropiere de unde a cumpărat un buchet impresionant de flori pentru iubita sa. Fostul fotbalist şi antrenor de la Rapid a fost atât de încântat să-și revadă iubita încât a ajuns înaintea acesteia. A parcat bolidul de lux în fața casei Andrei Teodorescu și a așteptat-o răbdător. La un moment dat și-a luat costumele din mașină, apoi le-a dus în casa tinerei, dovadă că cei doi locuiesc împreună.

Daniel Pancu a fost condamnat la 10 luni de închisoare, cu suspendare

După ceva timp și-a făcut apariția și Andra Teodorescu, într-un bolid la fel de scump. Cei doi au intrat în curtea casei, iar după o oră fostul jucător a ieșit la bustul gol pentru a arunca gunoiul, semn că sarcinile casei sunt bine stabilite între cei doi!