Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor România, a petrecut Crăciunul împreună cu iubita și fosta soție

Femeile din viața lui Daniel Pavel au petrecut Crăciunul împreună! Prezentatorul emisiunii "Survivor România" se iubește de un an cu Ana Maria Pop, care este avocat.

10 ian. 2023, 10:16

Daniel Pavel are o carieră de succes și prezintă emisiunea „Survivor România” de la Pro TV. Nici pe plan sentimental nu o duce rău, mai ales că a sărbătorit Crăciunul alături de fosta soție, dar și de actuala iubită.

De ceva vreme, prezentatorul formează un cuplu cu Ana Maria Pop și nu ezită să se afișeze împreună. Actuala iubită a cunoscut-o pe fosta sa soție, iar cele două par să aibă o relație foarte bună, mai ales că își petrec vacanțele împreună.

Citiți și: Vica Blochina, în lacrimi la Survivor România 2023. Ce s-a întâmplat cu fosta amantă a lui Victor Piţurcă VIDEO

Înainte de a pleca în Republica Dominicană, Daniel Pavel s-a reunit la masa de Crăciun cu toată familia

„Fiul meu a venit de sărbători în țară, alături de mama lui. Mă bucur tare mult că în acest an am fost cu toții la masă și ne-am bucurat de energia frumoasă pe care o aduc sărbătorile de iarnă. Ana l-a cunoscut atât pe fiul meu, cât și pe mama lui. De altfel, în această vară am petrecut cu toții timp în România, dar și în Viena. Totodată, la masa de Crăciun ne-am regăsit în formulă completă”, a declarat Daniel Pavel pentru Click.

Iubita prezentatorului spune că se înțelege foarte bine cu Antonio, fiul lui Daniel, în vârstă de 17 ani. Într-un interviu pentru playtech.ro, Ana Maria Pop a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are cu Daniel Pavel, despre care spune că este bărbatul visurilor ei.

„Este din punctul meu de vedere, pentru că, desigur, probabil că avem chimia noastră și așa ne-am găsit, este bărbatul pe care îl căutam. Este un om foarte cald, foarte atent, foarte romantic, deși poate unii nu ar spune asta, atent la detalii și foarte muncitor, foarte ambițios. Daniel, când face surprize, sigur nu e cu o ocazie, nu e de Crăciun, nu e de Paște, nu e de Valentines Day, e out of the blue. De exemplu, îți aduce flori, cele mai surprinzătoare flori, nu cele care știe că îți plac, sunt cele care îi plac lui și pe care ajungi să le iubești pentru că îi plac lui”, a spus iubita celebrului prezentator.

Citiți și: Cine sunt cei 12 Războinici de la Survivor România 2023. Cu ce se ocupă în viața de zi cu zi adversarii Faimoșilor