Vica Blochina, în lacrimi la Survivor România 2023. Ce s-a întâmplat cu fosta amantă a lui Victor Piţurcă VIDEO

Moment emoţionant la Survivor România 2023, în chiar prima ediţie a noului sezon difuzată de Pro TV. Vica Blochina, fosta amantă a lui Victor Piţurcă, a fost în centrul atenţiei.

10 ian. 2023, 08:10
Vica Blochina, în lacrimi la Survivor România 2023. Ce s-a întâmplat cu fosta amantă a lui Victor Piţurcă VIDEO
Vica Blochina, în lacrimi la Survivor România 2023

Vica Blochina, în lacrimi la Survivor România 2023. Fosta dansatoare originară din Lituania, acum ân vârstă de 47 de ani, a început concursul din Republica Dominicană cu lacrimi în ochi. Vica Blochina a vorbit cu lacrimi în ochi despre Edan, fiul ei şi al lui Victor Piţurcă, pe care l-a lăsat în România.

Citeşte şi: Survivor România 2023. Scandalul uriaş chiar de la prima emisiune

„Am lăsat un copil acasă și sper din tot sufletul meu să le arăt tuturor că se poate și la vârsta asta să fii bun, să fii plin de viață și să fii foarte bun pe traseu. Îmi vine să plâng și am foarte mari emoții”, a spus Vica Blochina în momentul în care s-a prezentat în fața coechipierilor și adversarilor.

După ce a adus primul punct pentru echipa ei, Vica Blochina a spus: „Copilul meu nu vorbește cu mine pentru că am plecat la această competiție. Nu a vrut să plec. M-am bucurat foarte mult pentru că am vrut să-l fac mândru pe el”.

„Am vazut episoadele după ce am semnat și am zis: nu mai vreau să merg! Tu ai văzut vreo femeie normală la vârsta mea să meargă la Survivor? Este prima oară în viața mea după ce am semnat când mă stresez pentru că îmi este frică de foarte multe lucruri”, spunea Vica Blochina înainte să plece la Survivor România 2023.

Citeşte şi: Survivor România 2023 a debutat cu un conflict! Concurenții, tensionați la prima probă a concursului din Dominicană VIDEO

Cei 12 FAIMOȘI care pornesc la drum sunt: Ada Dumitru, Bianca Patrichi, Carmen Grebenișan, DOC, Gheboasă, Ionuț Iftimoaie, Jorge, Maria Constantin, Remus Boroiu, Sebastian Dobrincu, Ștefania Stănilă și Vica Blochina.

Cei 12 RĂZBOINICI care sunt deciși să demonstreaze ceea ce pot sunt: Alexandra Porkolab, Alin Chirilă, Andreea Moromete, Andrei Krișan, Andrei Neagu, Codruța Began, Dan Ursa, Daria Chiper, Lucianna Vagneti, Maria Lungu, Răzvan Danciu și Robert Moscalu.