Daniel Savu, APEL la calm în PSD: Nu avem nevoie de tensiuni interne

Senatorul PSD Daniel Savu lansează un apel la calm în PSD şi le transmite colegilor să nu creeze tensiuni interne în partid "de care nu avem deloc nevoie".

RomaniaTV.net
17 nov. 2014, 13:26
Daniel Savu, APEL la calm în PSD: Nu avem nevoie de tensiuni interne

„Nu îi incurajez pe colegi sa creeze tensiuni interne de care nu avem deloc nevoie. Avem responsabilitati pentru si fata de Romania, dar si fata de cele peste 5 milioane de voturi din spatele nostru. Am incredere in viitor si in proiectul nostru de guvernare”, susţine Daniel Savu, într-un comunicat de presă.

Savu mai spune, în comunicat, că este nevoie ca „mai multe minti si personalitati sa conlucreze, in Parlament si in institutiile statului”, acesta fiind mesajul transmis de electorat.

„Victor Ponta a luat un scor bun. Il felicit pe Klaus Iohannis pentru victoria de ieri. Mesajul oamenilor, transmis foarte puternic, este ca nimeni nu poate avea toata puterea politica in Romania. Nici noi, nici ACL. Mai multe minti si personalitati trebuie sa conlucreze, in Parlament si in institutiile statului, pentru a da oamenilor bunastarea pe care o doresc”, mai spus Savu.

Înfrângerea suferită de Victor Ponta la alegerile prezidenţiale din 16 noiembrie încinge spiritele în PSD. 

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, luni, că, în urma înfrângerii lui Victor Ponta, se va face o analiză în partid şi „probabil” se va convoca un Congres extraordinar. Pe de altă parte, Iliescu a spus că „nu e obligatoriu acum” ca Ponta să demisioneze din fruntea Guvernului.

Senatorul PSD Dan Şova a declarat, luni, că Liviu Dragnea, preşedinte excutiv al PSD, ar trebui să facă „un pas în spate” pentru că, în calitate de director de campanie, este principalul responsabil pentru eşecul de duminică. Pe de altă parte, Şova a spus că nu este de acord cu ieşirea PSD de la guvernare.

Vicepreşedintele PSD Robert Negoiţă, primarul sectorului 3, a declarat, luni, că social-democraţii ar trebui să se retragă de la guvernare, iar Victor Ponta să-şi depună mandatul.