Daniel și Ștefan, cei doi frați români care s-au înecat în Italia, au fost conduși pe ultimul drum. Mama copiilor a fost la un pas de leșin la vederea sicrielor: „Unde te duci, copilul meu?”

Daniel și Ștefan, cei doi frați de 6 și 7 ani care au murit înecați în Italia, au fost conduși pe ultimul drum. Familia micuților este sfâșiată de durere.

14 iul. 2023, 19:22
Daniel și Ștefan, cei doi frați români care s-au înecat în Italia, au fost conduși pe ultimul drum. Mama copiilor a fost la un pas de leșin la vederea sicrielor: „Unde te duci, copilul meu?”
Daniel și Ștefan au fost conduși pe ultimul drum

Daniel și Ștefan, cei doi frați care au murit înecați în Italia, au lăsat un gol adânc în urma lor. Familia este sfâșiată de durere, după ce și-a văzut micuții dormindu-și somnul veșnic în cele două sicrie albe.

Micuții au fost de nedespărțit în viață și tot împreună au murit, lăsând în urma lor o durere de nedescris. Înmormântarea celor doi copii a fost una răvășitoare, cu o încărcătură emoțională răvășitoare.

Citește și: Daniel și Ștefan, doi frățiori români, au murit înecați în Italia. Cheltuielile pentru înmormântare vor fi acoperite de biserica catolică

Cei prezenți la slujbă nu și-au putut stăpâni lacrimile în timpul ceremoniei. La vederea sicrielor, una din surorile lui Daniel și  a lui Ștefan a început să plângă, iar mama lor a fost la un pas de a leșina.

Femeia a fost sprijinită de apropiați și condusă în catedrala Manfredonia, din regiunea Puglia, unde a avut loc slujba de pomenire a micuților.

„Unde te duci, copilul meu? Așteaptă-mă și pe mine!”, a spus aceasta cu disperare, printre lacrimi.

La ieșirea din biserică, mama a început să-și jelească cei doi băieți: „Sufletul meu, nu mă lăsa. Ai spus că nu o să mă lași nicodată. M-ai lăsat sufeltul meu”.

Citește și: Muncitor român, strivit pe un șantier în Italia. Sorin a murit la spital, după 24 de ore de agonie

Potrivit RaiNews, proprietarul terenului unde se afla bazinul în care Daniel și Ștefan s-au înecat este cercetat de Parchetul din Foggia sub acuzația de omor din culpă.

Procurorii spun că bărbatul „nu ar fi supravegheat starea proprietății și împrejurimea adecvată a bazinului”. În jurul bazinului este un gard, dar acesta este stricat.

Daniel și Ștefan au trecut printr-o deschizătură a gardului, cei doi frați intrând în lacul de acumulare pentru a-și face baie, însă, din păcate, nu au mai putut ieși din apă și s-au înecat.