Muncitor român, strivit pe un șantier în Italia. Sorin a murit la spital, după 24 de ore de agonie

Sorin Frentoaei a murit după un accident înfiorător pe un șantier din Soliera, în provincia Modena. Românul a fost transportat la spital, dar din păcate din cauza rănilor a murit a doua zi. În urma lui au rămas o soție și doi copii orfani.

12 iul. 2023, 14:19
Muncitor român, strivit pe un șantier în Italia. Sorin a murit la spital, după 24 de ore de agonie

Sorin Frentoaei locuia cu familia în Italia din 1999. Românul de 55 de ani lucra la demolarea unei schele, după renovarea unei clădiri, în Soliera, Italia. Trupul bărbatului a fost găsit de către mai mulți muncitori, colegi de muncă, strivit între camionul companiei pentru care lucra și paleții pe care îi deplasa cu o macara controlată de la sol, potrivit observatornews.ro.

Sorin a fost transportat de urgență la spitalul Maggiore din Bologna. Din păcate, românul a murit după 24 de ore de agonie, rănile fiind prea grave.

Citește și: Sfârșit crunt pentru o bucătăreasă româncă din Italia. A murit subit la 53 de ani. „A venit momentul să ne luăm rămas bun. A lăsat un gol imens în inimile noastre”

Soția și cei doi copii îl plâng acum pe Sorin.

„Cine mai vine duminica la meciurile mele, indiferent de prezența mea în teren sau nu? Cu cine mă mai iau bătaie la table? Cine îmi va da o palmă când va trebui și o îmbrățișare când va fi nevoie? Cine, tată? Cine îmi va da exemple, îmi va povesti de experiența sa și îmi va recomanda care este calea cea corectă? Cu cine mă mai uit la meciurile lui Inter? Cu cine mă mai sfătuiesc eu măi tată, măi? Unde ești, mai tată măi? De ce m-ai lăsat așa, viața mea? Ai fost și vei fi mereu un exemplu pentru mine, datorită ție și a mamei am o educație corectă, datorită ție pot spune că am ajuns să fiu un bărbat în toată firea, și datorită ție sper că pot fi destul de puternic, așa cum erai tu, să pot să trec peste acest moment enorm de distructiv. Ești pilastrul familiei noastre, tatăl care nu a fost doar tată, dar a fost și cel mai bun prieten și frate pentru mine la bine și la greu. Niciodată nu am crezut că voi ajunge să scriu această scrisoare pentru tine, atât de solar, simpatic și pozitiv, iar acum rămâne tot doar o amintire frumoasă și mă veghezi de sus. Te-am iubit, te iubesc si te voi iubi toată viața mea și vei fi mereu in gândurile mele iubitul meu tată! Sunt terminat, eu fără tine nu pot să stau, viața e nedreaptă și a luat un om extraordinar de bun care nu merita acest sfârșit atât de prematur. Te iubesc si te doresc enorm, aș da orice să te am aici. Ești viața mea și sunt mândru de tine pentru ce ai făcut”, a scris fiul lui Sorin, pe pagina sa Facebook.

Citește și: Sfârșit cumplit pentru un șofer de TIR român. A murit subit pe stradă, în Italia, în brațele unui prieten. „Credea că e o răceală”