Daniel Tudorache reacţionează după acuzaţiile lui Clotilde Armand: „E fake news, e campanie electorală”

Primarul PSD al Sectorului 1 Daniel Tudorache a reacţionat după ce marţi candidatul dreptei la Sectorul 1 Clotilde Armand l-a acuzat pe acesta din urmă că a ordonat Poliţia Locală să o urmărească şi să o fileze. Acesta a acuzat-o pe Clotilde că e agent străin, iar în urma acestor acuzaţii ea a scris pe Facebook că este dezgustată.

RomaniaTV.net
01 sept. 2020, 14:52
Daniel Tudorache reacţionează după acuzaţiile lui Clotilde Armand: „E fake news, e campanie electorală”

„E fake news, e campanie electorala. Dacă s-ar fi întâmplat în 2017… în ce an suntem acum? Dacă era o faptă penală putea să facă plângerea într-un timp scurt. Dar să spui după 3 ani jumătate că a fost urmărită? Interesul ei este să creeze o presiune că este urmărita.

Citeşte şi: Cum pune Clotilde Armand piedici „electorale” Primariei Sectorului 1. A sesizat fără justificare DNA, în cazul holterelor monitor

Ar putea să fie urmarită doar de SRI, pentru că ar fi agent străin. Nu poate să o urmarească Poliţia Locală. Instituţiile statului poate să acţioneze. Cine să o urmarească pe ea în 2017, pierduse alegerile. Nu ştie decât să facă plângeri penale. Bine că nu-şi aduce aminte că acum 100 de ani s-a întâmplat ceva în Sectorul 1. Singurii abilitaţi să o urmărească este doar SRI şi sunt convins că o fac. Toată lumea consideră că este agent străin. Nu am probe, am zis toată lumea, este un zvon”, a afirmat Daniel Tudorache într-o intervenţie la Antena 3. Reacţia acestuia din urmă a fost comentată ulterior de Clotilde Armand.

„Bine aţi venit în anul ’89… «’agenturili străine»’! După ce că m-a urmărit cu poliţia locală acum primarul PSD spune că sunt agent străin. «Singurii care pot să o fileze sunt doar cei de la SRI, ei sunt singurii abilitaţi să o facă şi sunt convins că o fac, pentru că toată lumea crede că este agent străin».
Sunteţi dezgustător, dle primar”, a scris aceasta pe Facebook.