Daniela Crudu, imagini demne de filmele PORNO

Deşi a fost implicată în cel mai important scandal de proxenetism al ultimilor ani, care a vizat în special lumea mondenă a Capitalei, Daniela Crudu pare că a trecut peste şocul suferit şi a decis să se distreze în continuare. Prezentă într-un club din Braşov chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, "asistenta păcătoasă" a încins imaginaţia petrecăreţilor cu celebrele sale mişcări.

RomaniaTV.net
18 feb. 2015, 08:27

Daniela Crudu a fost implicată şi ea în dosarul de proxenetism care a zguduit recent lumea mondenă a Capitalei, dar cu toate acestea a avut puterea să treacă foarte repede peste incident şi să îşi continue activităţile zilnice.

Divele implicate în dosarul prostituatelor de lux au rămas fără locuri de muncă

Pentru că după o supărare este bine să te relaxezi, dar şi pentru că Daniela Crudu nu este implicată în vreo relaţie amoroasă, aceasta a decis să se distreze chiar de Ziua Îndrăgostiţilor într-un club. În acea seară, asistenta lui Dan Capatos a strălucit în adevăratul sens al cuvântului şi a fost mereu în centrul atenţiei, potrivit WoWBiz.

Îmbrăcată cu o salopetă roşie, decoltată şi foarte mulată, care îi evidenţia perfect corpul, dar care a şi dezgolit-o puţin, Daniela Crudu a dansat toată noaptea şi a atras toate privirile asupra ei.

Citeşte şi  Daniela Crudu mărturiseşte tot: „Am făcut-o pentru bani! Mi-a plăcut!”