Daniela Crudu a aflat sexul copilului. Cine sunt nașii bebelușului: „Sunt fericită, am fost la doctor”

Daniela Crudu a aflat sexul copilului. Bruneta este foarte fericită că va deveni mamă pentru prima oară și abia așteaptă să își cunoască bebelușul. Recent, a fost la medic, iar acesta i-a dezvăluit ce va avea.

22 nov. 2022, 10:41

Daniela Crudu a aflat sexul copilului. Fosta asistentă TV a trecut în trimestrul doi de sarcină, dar deja este nerăbdătoare să afle sexul bebelușului ei. Totuși, medicul ei nu i-a putut spune cu certitudine dacă va fi băiat sau fată, dar i-a dat un ”verdict” parțial.

Daniela Crudu a aflat sexul copilului

Viitoarea mămică a mărturisit că medicul crede că va avea o fetiță. Chiar dacă nu este un verdict sigur, Daniela Crudu s-a arătat foarte bucuroasă. Bruneta a dezvăluit și cine vor fi nașii copilului ei și anume prietenii iubitul ei. „Acum am 14 săptămâni. (…) Avem nași, sunt prietenii lui Dani din copilărie. Ne cunoaștem foarte bine, ne înțelegem foarte bine. (…) Acum sunt bine, mi-am revenit. Sunt fericită că pot și eu să ies afară, să fac chestii. Nu puteam să fac nimic, că îmi era rău. (…) Am fost la doctor și nu s-a văzut. Bine, doamna doctor a spus că ea crede că e fetiță, din ce vede ea. Dar a spus că nu poate să spună 100%.”, a povestit Daniela Crudu, potrivit Spynews.ro.

Citește și: Ce nu mănâncă Daniela Crudu în sarcină: „Nu mai mănânc deloc, îmi e rău”

Daniela Crudu își construiește casă cu banii din OnlyFans

Daniela Crudu vrea să stea departe de agitația din Capitală, mai ales acum că se pregătește să devină mămică. După ce a vândut apartamentul pe care îl avea, a început construcția unei case în comuna Roșu.

Fosta asistentă a lui Capatos vrea să pună la punct fiecare detaliu, înainte de venirea pe lume a bebelușului. Banii nu sunt o problemă pentru vedetă, deoarece a făcut OnlyFans înainte de a rămâne însărcinată.

Casa va fi construită în comuna Roșu, în apropiere de Capitală, dar va trebui să mai aștepte o perioadă până când Cruduța se va muta în ea, alături de familie. Bebelușul va avea propria cameră în noua locuință, și vedeta numără zilele până va locui în noul imobil.

Acum vreau să mă mut la casă. Îmi fac o casă în comuna Roșu. Este vizavi de pădure, aer curat, mă trezesc de dimineață. Are patru camere, living jos, 3 camere sus și 3 băi. În ianuarie o să fie gata”, a declarat Daniela Crudu.