Daniela Crudu a anunţat când va naşte. Ce nume a ales pentru fetiţa sa: „Vreau să mă machiez cu ea”

Daniela Crudu, 33 de ani, este însărcinată şi va avea o fetiţă. Vedeta se iubeşte de un an cu un afacerist român, alături de care a locuit, o perioadă, în Suedia.

09 dec. 2022, 19:11
Daniela Crudu a anunţat când va naşte. Ce nume a ales pentru fetiţa sa: „Vreau să mă machiez cu ea”
Daniela Crudu a anunţat când va naşte. Ce nume a ales pentru fetiţa sa: "Vreau să mă machiez cu ea"

Daniela Crudu a anunţat când va naşte. Vedeta a dezvăluit că va avea o fetiță, căreia i-a ales deja numele. „Ce moment frumos! O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea”, a declarat Daniela Crudu la Antena Stars.

Citeşte şi: Daniela Crudu urmează să fie mamă! Cine este tatăl copilului: „E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine”

„Acum sunt bine, mă simt mai bine. Nu îmi mai este rău. Data trecută mi-a fost rău”, a mai spus Daniela Crudu, care a porecizat că va naște în luna mai a anului 2023. Vedeta s-a confruntat cu mai multe probleme pe parcursul sarcinii: „Mi-a fost rău de tot, mi-a fost greață, amețeli, nici nu am putut să ies din casă. Nu prea am avut pofte. Mănânc doar când îmi e foame, nu am alte pofte. Am grijă de mine și de corpul meu mult mai mult, este vorba despre sănătatea mea”.

Citeşte şi: Cum a dat Daniela Crudu lovitura pe OnlyFans! „Nu sunt pudică și n-am fost niciodată. N-am nimic de ascuns!”

Cu toate că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de tatăl copilului, momentan aceasta nu plănuiește să se căsătorească cu acesta. „Important e că noi ne iubim. El mă iubește și eu îl iubesc, a fost ceva discret și asta a fost și motivul pentru care relația dintre noi a ținut, că dacă știe lumea și te afișezi și te postezi, se bagă lumea, și uite așa se strică totul. Are 27 de ani. Important e că ne iubim și că ne înțelegem. El este mai discret, tot timpul trebuie să fie o balanță. Deocamdată nu mă mărit. Sunt axată pe copil, mângâi într-una burtica. Mă uit pe internet să văd cât de mare e, ca o cireașă”, a spus, recent, Daniela Crudu.