EXCLUSIV Daniela Crudu își botează fetița. Micuța Daiana este extrem de cochetă: „Nu mai suportă deloc rochiţa că e foarte grea. Mi-e o milă de ea de nu mai pot”

Daniela Crudu își botează fetița. Este sărbătoare astăzi în familia fostei asistente tv, deoarece micuța ei va deveni creștină. Vedeta i-a pregătit o pereche de pantofiori superbi, strălucitori, o rochiţă ultima fiţă, dar şi o pereche de cercei cu diamante.

20 aug. 2023, 16:05

Daniela Crudu își botează fetița, pe micuța Daiana. Viața ei s-a schimbat radical de când a devenit mamă, iar acest rol i se potrivește de minune. Bruneta se află într-un moment bun al vieții ei, pentru că are aproape un bărbat care o iubește și o fiică superbă, pe care și-a dorit-o cu tot sufletul. Încă de când a aflat că este însărcinată, a trăit doar momente de vis și a vorbit cu drag despre copilul ei.

Daniela Crudu își botează fetița. Micuța Daiana este extrem de cochetă

A fost foarte cuminte în timpul slujbei. Nu mai suportă deloc rochia asta că e foarte grea şi o înţeapă. Mi-e o milă de ea de nu mai pot. A fost emoţionant pentru mine, mi-era frică atunci când o s-o bage în apă, dar a fost bine, preotul s-a descurcat de minune. 

Această biserică am ales-o pentru că e aprope de casă şi mi-a plăcut cum arată, îmi place numele, Izvorul tămăduirii, e plină de verdeaţă, e specială. Numele fetiţei, Daiana, l-am ales pentru că pe iubitul meu îl cheamă Daniel, pe mine Daniela şi am zis să fie tot cu D.

Petrecerea de botez va avea loc la Cernica, sunt 160 de invitaţi, vor cânta Valentino, George Talen, Luis Gabriel„, a declarat Daniela Crudu în exclusivitate la România TV.

Citește și: Daniela Crudu se bucură din plin de viața de mămică! Primele imagini cu asistenta TV și micuța ei

Daniela Crudu s-a ocupat de look-ul ei încă de dimineață, când s-a lăsat pe mâinile make-up artistului și s-a aranjat. La botezul fiicei sale vor participa 140 de invitați, însă vedeta a spus că este vorba doar despre prieteni apropiați.

Daniela Crudu, despre viața de mămică

Daniela Crudu trece prin una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei, dat fiind că în urmă cu o lună și jumătate vedeta a devenit mămică. Aceasta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar acum fosta prezentatoare TV se pregătește pentru botezul micuței.

Recent, frumoasa brunetă a vorbit în cadrul unui interviu despre toate problemele cu care s-a confruntat în primele săptămâni de când a devenit mămică. Aceasta a dezvăluit cum a arătat această perioadă pentru ea. Daniela Crudu a născut în data de 1 mai 2023, puțin înainte de termen, o fetiță superbă, iar din acest punct viața ei s-a schimbat radical.

Am născut la 36 de săptămâni, la 8 luni. Nu a stat la incubator, a stat doar în acea noapte. Am fost într-o urgență că nu mai mișca fetița. Eu aveam probleme că aveam sarcina joasă. N-am avut chef de nimeni și nimic, nu avea chef de telefoane, că îmi suna mereu. Eu eram disperată.

Nu eram eu ok, sufletul meu era varză. Îmi era greu, am stat 5 zile în spital, au avut grijă de noi. E așa de frumoasă, nu-mi mai imaginez viața fără ea, nu mă mai interesează de nimic, să se întâmple orice că doar ea contează. E atât de frumoasă și finuță, e micuță. Cu el seamănă”, a declarat fosta asistentă TV, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.