Daniela Crudu, imagine emoționantă cu fiica ei. Unde au fost fotografiate cele două

Daniela Crudu, imagine emoționantă cu fiica ei. Vedeta și-a schimbat viața complet după ce a devenit mamă. Este topită după fetița ei, Daiana, care a devenit o prioritate în viața ei. Nu prea o postează des pe rețelele sociale, iar atunci când o face, fanii se bucură foarte tare.

29 sept. 2023, 11:06
Daniela Crudu, imagine emoționantă cu fiica ei. Unde au fost fotografiate cele două

Daniela Crudu, imagine emoționantă cu fiica ei. Vedeta a adus pe lume o fetiță, chiar în luna mai a acestui an. La câteva luni, a decis să îi facă botezul, eveniment grandios de la care nu au lipsit nume mari din showbizul românesc.

Citește și: Daniela Crudu a făcut primele declarații despre viața de mămică. Cum se descurcă fosta asistentă TV cu creșterea micuței Daiana: „Nu mă mai interesează de nimic, să se întâmple orice”

Daniela Crudu, imagine emoționantă cu fiica ei

Recent, bruneta s-a postat, alături de micuța Daiana într-o clinică, pentru o vizită la medicul specialist. Daniela Crudu se implică total în viața fiicei sale și o pune pe primul loc.

După ce Daniela Crudu a devenit mamă pentru prima oară, nici sora ei, Ana Maria, nu putea să se lase mai prejos. Ei bine, vestea a venit, în urmă cu câteva săptămâni, chiar din partea tatălui fostei asistente de la Antena 1.

Chiar la botezul brunetei, tatăl make-up artistei a anunțat că fiica lui urmează să nască în luna septembrie. Se pare că acest eveniment a avut deja loc, iar asta pentru că Ana Maria nu a mai fost atât de activă în mediul online, în ultimul timp.

Și Ana Maria să fie într-un ceas bun, e și ea însărcinată acum. Trebuie să nască în septembrie. După câte știu, un băiețel, frumos foc. L-am văzut și eu în aparate. Mă uitam ca la poarta nouă”, a declarat tatăl Danielei Crudu, pentru Antena Stars.