Daniela Crudu a născut. Primele imagini cu fetiţa fostei asistente TV: „Mâinile de aur”

Daniela Crudu a născut. Fosta asistentă TV este în culmea fericirii, deoarece a adus pe lume luni, 1 mai, o fetiţă perfect sănătoasă. Pe contul său de socializare, vedeta a postat primele imagini cu micuța, mulţumind doamnei doctor care a efectuat operaţia de cezariană.

02 mai 2023, 17:12
Daniela Crudu a născut. Primele imagini cu fetiţa fostei asistente TV: „Mâinile de aur”

Daniela Crudu a născut. Fanii au fost luaţi prin surprindere când au văzut că bruneta a postat imagini din timpul operaţiei, dar şi după ce a născut. Aflată pe patul de spital, fosta asistentă radiază de bucurie pentru că, în sfârşit, a făcut cunoştinţă cu micuţa ei.

Citeşte şi: Daniela Crudu a publicat prima fotografie cu tatăl fetiței sale! Cum arată iubitul fostei asistente TV

Daniela Crudu a născut

Din imagini se poate observa că a adus pe lume primul copil prin operație de cezariană.  Daniela Crudu  nu a avut nicio reţinere să îi posteze chipul fetiţei, chiar dacă multe vedete refuză să o facă.

Prima ei reacție a stârnit amuzamentul urmăritorilor. „Abia aștept să revin la botox!”, a scris Daniela Crudu, alături de câteva emoticoane în care râde în hohote.

Bruneta a ținut să-i mulțumească medicului pentru implicare, dar și lui Dumnezeu pentru minunea pe care i-a dăruit-o. „Doamna Doctor Vilcan Cristiana cea cu mâinile de aur. Să vă dea Dumnezeu sănătate!”, a scris Daniela Crudu.

Ce nume a ales pentru fetiţa sa

În timpul sarcinii, Daniela Crudu a dezvăluit că va avea o fetiță, căreia i-a ales deja numele. „Ce moment frumos! O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea.

Acum sunt bine, mă simt mai bine. Nu îmi mai este rău. Data trecută mi-a fost rău. Mi-a fost rău de tot, mi-a fost greață, amețeli, nici nu am putut să ies din casă. Nu prea am avut pofte. Mănânc doar când îmi e foame, nu am alte pofte. Am grijă de mine și de corpul meu mult mai mult, este vorba despre sănătatea mea”, a declarat Daniela Crudu.

Vedeta a ales un nume deosebit pentru primul său copil încă de când micuța se afla în burtică. Aceasta nu l-a ținut ascuns, ci l-a dezvăluit chiar din luna decembrie a anului trecut, atunci când a fost invitată în emisiunea Xtra Night Show.

„O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu. Dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea”, a mai spus Daniela Crudu atunci când a dezvăluit ce nume va purta primul său copil.