Daniela Crudu a publicat prima fotografie cu tatăl fetiței sale! Cum arată iubitul fostei asistente TV

Daniela Crudu este extrem de fericită de când a aflat că va deveni mamă. Recent, fosta asistentă a publicat o fotografie cu iubitul ei, un afacerist român alături de care locuiește în Suedia.

28 dec. 2022, 12:26

Daniela Crudu trăiește o frumoasă poveste de dragoste! Dacă până acum a decis să nu îi dezvăluie identitatea, fosta asistentă tv s-a fotografiat alături de bărbatul pe care îl iubește.

Vedeta a postat pe Instagram o fotografie cu iubitul ei și par extrem de fericiți. Cu mâna pe burtică și cu zâmbetul pe față, Daniela trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa.

Până acum, fosta asistentă TV a explicat și care a fost motivul pentru care a evitat să posteze fotografii cu iubitul ei.

Citiți: Daniela Crudu a anunţat când va naşte. Ce nume a ales pentru fetiţa sa: „Vreau să mă machiez cu ea”

„Important e că noi ne iubim. El mă iubește și eu îl iubesc, a fost ceva discret și asta a fost și motivul pentru care relația dintre noi a ținut, că dacă știe lumea și te afișezi și te postezi, se bagă lumea, și uite așa se strică totul.

Are 27 de ani. Important e că ne iubim și că ne înțelegem. El este mai discret, tot timpul trebuie să fie o balanță. Deocamdată nu mă mărit. Sunt axată pe copil, mângâi întruna burtica. Mă uit pe internet să văd cât de mare e, ca o cireașă”, a spus recent Daniela Crudu la Antena Stars.

Daniela Crudu a anunţat cum o va chema pe fetița ei

Vedeta a dezvăluit că va avea o fetiță, căreia i-a ales deja numele. „Ce moment frumos! O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea”, a adăugat Daniela Crudu, care a precizat că va naște în luna mai a anului 2023.

Daniela Crudu a mărturisit că s-a confruntat cu mai multe probleme pe parcursul sarcinii: „Mi-a fost rău de tot, mi-a fost greață, amețeli, nici nu am putut să ies din casă. Nu prea am avut pofte. Mănânc doar când îmi e foame, nu am alte pofte. Am grijă de mine și de corpul meu mult mai mult, este vorba despre sănătatea mea”, a spus Daniela.

Citiți și: Daniela Crudu își construiește casă cu banii din OnlyFans. Cum va arăta locuința vedetei