Daniela Crudu, bătută de iubitul croat. Scandalurile în care a fost implicată fosta asistentă tv

Daniela Crudu a ajuns, duminică dimineaţă, la spital după ce a fost bătută de iubitul croat. Fosta asistentă tv este cunoscută în lumea mondenă din cauza scandalurilor care de multe ori s-au incheiat și violent.

RomaniaTV.net
09 feb. 2020, 12:17
Daniela Crudu, bătută de iubitul croat. Scandalurile în care a fost implicată fosta asistentă tv

Daniela Crudu a avut mereu o viață tumultoasă iar relațiile ei amoroase nu au fost cele mai fericite. Cea mai cunoscută relație a fost cea cu fotbalistul Mihai Costea. A durat trei ani și pentru el, ea a renunţat la rolul său de asistentă TV.

Presa a scris că fotbalistul ar fi bătut-o de mai multe ori, însă bruneta a trecut de fiecare dată peste. Nu i-a iertat însă și infidelitatea.

În ciuda tuturor relațiilor eșuate, fosta asistenta tv a continuat să spere. A avut mai multe relații cu diferiți milionari, însă nu s-a căsătorit niciodată. În urmă cu doi ani, declara că a încercat să rămână însărcinată însă nu a reușit din cauza unor probleme medicale.

Citeşte Daniela Crudu, bătută de iubit. Cine este cel care a băgat-o în spital

Daniela Crudu a apărut și în celebrul dosar de prostituție în care a fost implicat și milionarul Ioan Niculaie. Acesta ar fi platit 80.000 de euro ca să facă amor cu bruneta într-un avion privat.

De-a lungul anilor, bruneta a fost cuplată cu mai mulți bărbați cunoscuți. Unul dintre ei a fost fiul unuia dintre cei mai bogați primari din România. Radu Maricuța a dus-o acasă și i-a făcut cunoștință cu cel mai bun prieten al său: Răzvan de la Giurgiu cu care bruneta l-a înșelat pe Maricuța.

Acum, la doar o lună de când bruneta a postat pe contul ei de instagram fotografii în care părea foarte fericită alături de noul iubit, Daniela Crudu a ajuns de urgență la spital cu multiple traumatisme din cauza unei bătăi crunte. Bruneta a fost cea care a sunat la poliție iar autoritățile au deschis un dosar penal pentru lovituri și alte violențe pe numele bărbatului.

Citeşte şi Daniela Crudu, desfigurată de iubit. S-a aflat motivul