Motivul BOMBĂ pentru care Daniela Crudu a fost desfigurată de iubitul croat. S-A AFLAT TOT!

Daniela Crudu a fost bătută de iubitul său, un milionar croat. Cruduţa a sesizat poliția, duminică, la ora 5:30. Vedeta a refuzat până acum sî depună plângere împotriva agresorului.

09 feb. 2020, 13:36
Motivul BOMBĂ pentru care Daniela Crudu a fost desfigurată de iubitul croat. S-A AFLAT TOT!

Daniela Crudu a ajuns la spital, iar iubitul croat a fost chemat deja la auderi de către poliţişti. Dacă spitalizare vedetei depăşeşte 10 zile, plângerea se va face din oficiu. Deocamdată, croatul a recunoscut că i-a dat o palmă, dar susţine că Daniela Crudu ar fi căzut și s-ar fi lovit la cap.

Daniela Crudu, primele declaraţii despre sarcină. Ce spune despre viitorul tată al copilului ei

Între timp, surse din anchetă susţin că scandalul a început de la niște mesaje. Fosta asistentă se pare că îl înşela pe croat, acesta văzând-o arunci când conversa cu un alt bărbat. Croatul ar fi luat foc şi ar fi lovit-o violent pe Cruduţa. Bruneta a ajuns de urgență la spital cu nasul spart, traumatism cranio-facial și o entorsă la gleznă.

Daniela Crudu, momente de coşmar. Medicii i-au pus un diagnostic crunt

„La data de 09 februarie a.c., în jurul orei 5:30, Secția 25 Poliție a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul că este agresată fizic de iubitul ei. Polițistii sosiți la fața locului, au luat legătura cu persoana vătămată care și-a rezervat dreptul de a depune plângere la acel moment”, informează Poliția Capitalei.