Daniela Crudu, dezvăluiri despre băiețelul nou-născut: „Mie mi se pare că la năsuc seamănă cu mine”

Daniela Crudu, dezvăluiri despre băiețelul nou-născut. Vedeta a avut cele mai frumoase sărbători și asta pentru că în prima zi de Paște a adus pe lume al doilea copil. A fost o zi cu adevărat specială în familia brunetei, cu toții având motiv de dublă sărbătoare în Duminca Mare.

07 mai 2024, 09:55
Daniela Crudu, dezvăluiri despre băiețelul nou-născut: „Mie mi se pare că la năsuc seamănă cu mine”
Daniela Crudu, dezvăluiri despre băiețelul nou-născut

Daniela Crudu, dezvăluiri despre băiețelul nou-născut. Cu doar câteva luni înainte să nască, bruneta a povestit că își dorește ca mezinul familiei să semene cu ea. Dacă fetița ei seamănă leit cu tatăl, vedeta ar vrea ca băiețelul să moștenească trăsăturile ei.

Citește și: Daniela Crudu a dezvăluit ce nume va purta fiul său: „Așa îl va chema”

Daniela Crudu, dezvăluiri despre băiețelul nou-născut

Ziua de 5 mai 2024 a fost cu mari emoții pentru familia Danielei Crudu, dar și cu dublă însemnătate. În Duminica Mare, fosta asistentă TV a născut al doilea copil, aducând pe lume un băiețel. Vestea a fost dată chiar de ea în mediul online, unde a distribuit și prima imagine cu bebelușul.

Eu de data asta sper să semene cu mine că seamănă cu el fetița, e leită leită!(…) La ecografie acum se vede tot, mânuțele, forma nasului, tot. Fata, exact cum am văzut-o la ecografie, era la fel, la fel ca el (…)

Mie mi se pare că la năsuc seamănă cu mine, dar la buze parcă tot așa cu el seamănă(…) Sunt sigură că o să fie frumos că și fetița este superbă, dar clar cel mai important este să fie sănătos„, a dezvăluit Daniela Crudu, potrivit Wowbiz.ro.

Câți bani face Daniela Crudu din Only Fans

Daniela Crudu a ales să renunțe la lumina reflectoarelor și să se retragă din televiziune. Fosta asistentă TV are alte preocupări în prezent, fiiind concentrată, în special, pe viața de familie. Totuși, vedeta mai are și o ocupație suplimentară care îi aduce venituri semnificative.

De curând, în presă s-a zvonit că Daniela Crudu ar ajunge să facă aproximativ 70.000 de dolari numai de pe platforma pentru adulți. Într-un interviu recent, fosta asistentă de la Capatos, a vorbit despre acest subiect. Femeia, însărcinată cu al doilea copil, a negat că aceste zvonuri ar fi reale. Totuși, ea a mărturisit că este mulțumită cu suma pe care o câștigă în acest mod.

Nu e chiar aşa cum vorbeşte lumea. Eu sunt mulţumită de câţi bani strâng din Only Fans, altfel nu făceam asta. Dar 70.000 de dolari lunar… mă faci să râd! Ar fi bine să reuşesc eu asta! Dar nici măcar nu mai intru atât de des de când sunt însărcinată, e şi normal să se întâmple asta”, a declarat Daniela Crudu.