Daniela Crudu își pune sarcina în pericol? Ce avertisment a primit de la medici: „Știu cu ce am greșit, acum nu mai fac”

Daniela Crudu își pune sarcina în pericol? Vedeta a devenit mamă cu normă întreagă, iar acum se pregătește de venirea celui de-al doilea copil. Pentru că la prima sarcină, a avut parte de diverse probleme, medicii au avertizat-o pe fosta asistentă tv să aibă mare grijă.

10 feb. 2024, 17:53
Daniela Crudu își pune sarcina în pericol? Ce avertisment a primit de la medici: „Știu cu ce am greșit, acum nu mai fac”
Daniela Crudu își pune sarcina în pericol?

Daniela Crudu își pune sarcina în pericol? Bruneta încearcă să renunțe la vicii sau măcar să le rărească, cum e în cazul fumatului. Medicul care o monitorizează i-a sugerat acest lucru, ca să aibă aceleași probleme ca în trecut.

Citește și: Daniela Crudu, primele imagini cu burtica de gravidă. Vedeta de pe OnlyFans și-a satisfăcut poftele și a înfulecat o shaorma, în inima Capitalei

Mă tot gândesc, adică dacă știu cu ce am greșit atunci, acum să nu mai fac. De exemplu, cu fumatul, ca să poată să ia în greutate, încerc să fumez doar cinci țigări pe zi.

Vreau să repar, atunci fumam și mai mult, nu țineam cont, acum le număr, acum vreau să fiu strictă, să nu mai fac niciun pas greșit, să nu mai fiu haotică, gen lasă că merge și așa. Pentru că nu merge, că dacă doctorul ți-a spus, nu ți-a spus de nebun să stai cuminte”, a spus Daniela Crudu, în emisiunea ”Online story by Cornelia Ionescu”.

Daniela Crudu își pune sarcina în pericol?

Vedeta mai spune că nu depune niciun fel de efort și profită puțin de graviditate pentru a se răsfăța. Iar norocul ei este că are ajutor în creșterea fiicei sale, familia iubitului fiindu-i aproape.

Acum nu mai cobor scările, evit pe cât pot să fac efort în plus și degeaba, nu am voie nici să o ridic pe fată în brațe, e strict interzis să ridic greutăți, mă ajută mama lui. Ea stă cu ea, îi dă să mănânce, stă să o îmbrace. Doamna doctor mi-a zis să fiu mai liniștită, sper să fiu.

Acum de la sarcină e starea de oboseală, îmi place să mănânc, am nervi din orice, nu mai am răbdare, mă bufnește plânsul din orice. Mi-a fost foarte rău în prima parte, greață, amețeală, dureri de cap, de aia am zis că e fetiță, că am avut aceleași simptome și la prima sarcină”, a mai adăugat fosta asistentă TV.