Mihai Costea rupe tăcerea: motivul real pentru care s-a despărţit de Daniela Crudu. „Ea făcea asta!”

Mihai Costea şi Daniela Crudu au avut o relaţie tensionată timp de patru ani. El ajunsese la FCSB şi era considerat unul dintre marile talente ale fotbalului românesc, iar ea devenise celebră ca asistentă TV la show-ul de noapte al lui Dan Capatos.

06 aug. 2022, 15:31
Mihai Costea rupe tăcerea: motivul real pentru care s-a despărţit de Daniela Crudu. „Ea făcea asta!”
Mihai Costea rupe tăcerea: motivul real pentru care s-a despărţit de Daniela Crudu

Mihai Costea rupe tăcerea: motivul real pentru care s-a despărţit de Daniela Crudu. Deşi toată lumea era cu ochii pe ei, ba chiar, la un moment dat, Gigi Becali şi-a criticat public jucătorul, considerând că randamentul acestuia scăzuse din cauza faptului că trăia în casă cu o „bombă sexy”, relaţia celor doi a rezistat timp de patru ani.

„Băiatul ăsta trebuie să se trezească o dată dacă vrea să nu-şi ruineze cariera! Să o lase pe fata asta în pace, am înţeles că e o devoratorare de bărbaţi! El e un sportiv tînăr care trebuie să se gîndească la viaţa şi la serviciul lui. Cât timp va sta cu ea nu va fi fotbalist, s-o lase! Mai sunt femei pe lumea asta, nu trebuie să-ţi iei femeie de la televizor! N-am nimic împotrivă, dar de cînd e cu Cruduţa, îi cam tremură genunchii. Eu am un sfat pentru el: să „lovească” repede şi să se culce! O să le fac eu program de sex ca să nu aibă băiatul probleme pe teren”, spunea Gigi Becali.

Daniela Crudu, probleme de sănătate. Vedeta a părăsit emisiunea lui Nea Mărin: „Am aflat ce s-a întâmplat cu ea”

La aproape 10 ani de atunci, Mihai Costea a vorbit deschis despre relația cu Daniela Crudu, în cadrul podcastului  „Taclale”,  de pe canalul de YouTube Cancan.

„Dacă nu era Daniela, era alta. Nu regret nimic. Nu a fost nimic adevărat. Eu aveam antrenamentele mele, ea avea cariera ei, venea acasă. Nici nu prea ieșeam în cluburi. Nu eram disperați după distracții. Aveam o viață liniștită, chiar dacă păream noi altceva. N-a fost de acord, deși i-am explicat de la început că e o relație serioasă și nu fac nimic greșit”, a spus Mihai Costea.

Fotbalistul a dezvăluit şi motivul rupturii: „Între noi era așa… devenise monotonie. Eu am avut o relație serioasă, sincer. Și ea a renunțat la multe pentru mine, și eu n-am renunțat la ea, deși poate îmi era mult mai bine, în fotbal. Deci am făcut amândoi sacrificii, era ceva serios. Ea s-a transformat în fată de casă, iar mie îmi plăcea mai mult cum era înainte. Nu îmi plăcea să apar. Îmi place să am o viață privată liniștită”.