Daniela Crudu, reacţie incendiară după ce şi-a făcut cont pe OnlyFans. Ce tarif are fosta asistentă TV

Daniela Crudu vrea să câştige bani şi din online, astfel că și-a făcut cont pe OnlyFans. Tarifele pentru fotografiile în ipostaze fierbinți ale fostei asistente TV, conținut personalizat sau mesaje private costă 20 de dolari pe lună.

31 aug. 2022, 17:11
Daniela Crudu, reacţie incendiară după ce şi-a făcut cont pe OnlyFans. Ce tarif are fosta asistentă TV
Daniela Crudu, reacţie incendiară după ce şi-a făcut cont pe OnlyFans

Daniela Crudu, reacţie incendiară după ce şi-a făcut cont pe OnlyFans. Vedeta a lăsat televiziunea pentru internet şi și-a făcut cont pe platforma pentru adulți OnlyFans. Amatorii de senzaţii tari o pot vedea pe Daniela Crudu în ipostaze intime în schimbul a 20 de dolari, atât cât costa un abonament lunar.

Mihai Costea rupe tăcerea: motivul real pentru care s-a despărţit de Daniela Crudu. „Ea făcea asta!”

Daniela Crudu,care  câștigă bani frumoși și din contracte de imagine, a dezvăluit motivele care au făcut-o să-și deschidă cont pe platforma interzisă minorilor. „M-am plictisit de tv, nu mai e ce a fost, totul e pe internet. Nu mai am chef să apar la emisiuni. Ce ar putea să mă mai provoace? Am fost la Burlăcița, la Ultimul trib, am fost cam peste tot. Nu știu dacă am ratat vreun show tv de la Antenă”, a spus Daniela Crudu, conform Click!.

FOTO. Cine este și cu ce se ocupă, de fapt, Adrian Neagu, bărbatul pe care l-a luat de soț, Ana, sora Danielei Crudu

Mai mult, și Ana Crudu, sora Danielei, a ajuns pe OnlyFans! Proaspăt căsătorită, aceasta a dezvăluit că fotografiile interzise minorilor sunt realizate chiar de soţul ei. „M-am gândit că o să îmi pară rău la bătrânețe că nu am făcut asta! M-am gândit, de ce nu? Soțul meu este pasionat de fotografie și de mine. Îmi face chiar soțul pozele! Îi place să îmi facă poze!”, a declarat Ana Crudu, al cărei abonament lunar este ceva mai ieftin, de doar 15 USD.