Daniela Crudu, filmată în timp ce făcea AMOR NEBUN. Imagini INCENDIARE

Daniela Crudu a participat la reality show-ul Burlăcița, în care vedeta TV apare făcând amor sălbatic cu unul dintre concurenți.

23 sept. 2017, 10:25

Daniela Crudu, una dintre cele mai vechi asistente tv, a decis să-și dea demisia de la emisiunea lui Dan Capatos. Bruneta care a lucrat 10 ani la Antena 1 a decis să iasă din televiziune. Rămân însă în urmă imagini de neuitat cu asistenta tv.

Daniela Crudu a fost filmată în ipostaze incendiare cu tânărul care avea să și câștige, de altfel, competiția. După ce au dat pe gât câteve pahare de vin roșu, Cruduța și Valentin și-au făcut de cap, uitând că sunt filmați și dând frâu liber pasiunii.

Daniela Crudu, cu sânul ieşit din costumul de baie la plajă FOTO

„Am uitat că sunt camere! Nu m-am putut controla”, a spus peste ani Daniela Crudu despre scena incendiară.

Daniela Crudu a ajuns obsedată de propria siluetă, ajungând aproape anorexică. Deși este foarte slabă, bruneta simte mereu nevoia să facă tratamente, ba chiar și cure de detoxifiere, pentru a scăpa de orice fărâmă de grăsime din corpul ei.

Daniela Crudu a fost în vizită la medicul estetician și s-a lăudat cu asta în fața prietenilor virtuali. Însă, reacțiile fanilor nu au fost dintre cele mai bune.

Daniela Crudu, care nu mai este asistenta lui Dan Capatos, este considerată una dintere cele mai focoase brunete de la noi. Dependentă de operațiile estetice, Daniela Crudu a trecut zilele acestea din nou pragul unui doctor specialist în acest domeniu. Oare îşi pregăteşte revenirea?