Veste INCREDIBILĂ despre Daniela Crudu şi Mihai Costea

Daniela Crudu si Mihai Costea au probleme mari. Relatia celor doi este in impas din motive financiare.

RomaniaTV.net
03 iun. 2014, 15:15
Veste INCREDIBILĂ despre Daniela Crudu şi Mihai Costea

Mihai Costea a fost amendat de Gigi Becali cu 30.000 de euro si este atat de afectat incat isi varsa amarul pe frumoasa lui iubita, care a ajuns si ea la capatul rabdarii, scrie WOWbiz.ro.

Surse din preajma jucatorului sustin ca problemele lui Mihai Costea afecteaza si relatia cu Daniela Crudu: „In ciuda tuturor speculatiilor, ei se iubesc la nebunie. Au trecut prin multe impreuna si au reusit sa ramana impreuna, chiar daca nimeni nu le dadea nicio sansa.

Cu toate acestea insa, lipsa banilor sau faptul ca el nu mai joaca de atata timp a dus la multe discutii, chiar s-a ajuns si la certuri serioase.

Basca, in urma cu putin timp, in momentul in care Gigi Becali a decis ca trebuie sa il amendeze cu 30.000 de euro pentru ca a indraznit sa isi depuna memoriu de jucator liber, suparat, s-a dus acasa si s-a enervat pe Cruduta. Dar ea nu are nicio vina ca Nila nu poate sa isi rezolve situatia la club.

Stiu ca Daniela a fost suparata, dar, in stilu-i caracteristic, a incercat sa isi mascheze tristetea la serviciu. Insa, daca lucrurile vor decurge asa, nu ii vad bine, mai ales ca ea aduce banii in casa in acest moment”.