Daniela Crudu, imagine emoționantă de sărbători. Este un adevărat tablou de familie: „Primul Crăciun. 4.”

Daniela Crudu, imagine emoționantă de sărbători. Cu câteva zile înainte de Crăciun, fosta asistentă TV a dat vestea că va deveni mamă a doua oară. Ea a născut primul copil, o fetiță, în luna mai a acestui an, iar la câteva luni distanță a rămas din nou gravidă.

25 dec. 2023, 08:26
Daniela Crudu, imagine emoționantă de sărbători. Este un adevărat tablou de familie: „Primul Crăciun. 4.”
Daniela Crudu, imagine emoționantă de sărbători

Daniela Crudu, imagine emoționantă de sărbători. Bruneta este în culmea fericirii că va deveni mămică pentru a două oară. Se pare că și-a dorit dintotdeauna să fie mama de băiat, iar Dumnezeu i-a îndeplinit această dorință.

Daniela Crudu, imagine emoționantă de sărbători

Chiar dacă nu mai este atât de activă pe rețelele sociale, Daniela Crudu reușește să își țină fanii la curent cu fiecare eveniment important din viața ei. Pentru că ascuns câteva luni bune și cea de-a doua sarcină, în urmă cu câteva zile, fosta asistentă TV a confirmat venirea pe lume a băiețelului ei.

Citește și: Daniela Crudu a publicat prima fotografie cu tatăl fetiței sale! Cum arată iubitul fostei asistente TV

Emoționată, Daniela Crudu a postat o fotografie în care apare alături de iubitul și fetița sa, Daiana. În aceeași imagine, se vede și burtica de gravidă. „Primul Crăciun. 4„, este descrierea făcută publică de Daniela Crudu.

Daniela Crudu, despre viața de mămică

Bruneta a vorbit în cadrul unui interviu despre toate problemele cu care s-a confruntat în primele săptămâni de când a devenit mămică. Aceasta a dezvăluit cum a arătat această perioadă pentru ea. Daniela Crudu a născut în data de 1 mai 2023, puțin înainte de termen, o fetiță superbă, iar din acest punct viața ei s-a schimbat radical.

Am născut la 36 de săptămâni, la 8 luni. Nu a stat la incubator, a stat doar în acea noapte. Am fost într-o urgență că nu mai mișca fetița. Eu aveam probleme că aveam sarcina joasă. N-am avut chef de nimeni și nimic, nu avea chef de telefoane, că îmi suna mereu. Eu eram disperată.

Nu eram eu ok, sufletul meu era varză. Îmi era greu, am stat 5 zile în spital, au avut grijă de noi. E așa de frumoasă, nu-mi mai imaginez viața fără ea, nu mă mai interesează de nimic, să se întâmple orice că doar ea contează. E atât de frumoasă și finuță, e micuță. Cu el seamănă”, a declarat fosta asistentă TV.