Daniela Crudu, ÎN LACRIMI! Mărturisire cutremurătoare: „Nu plâng din dragoste, plâng din alte motive”

Daniela Crudu a vorbit într-un interviu la o emisiune tv că plânge foarte ușor și a explicat care sunt motivele care o fac să cedeze destul de uşor.

10 oct. 2018, 06:59
Daniela Crudu, ÎN LACRIMI! Mărturisire cutremurătoare: „Nu plâng din dragoste, plâng din alte motive”

Daniela Crudu a vorbit despre momentele în care o apucă plânsul.

„Nu plâng din dragoste, plâng de nervi, plâng din alte motive. Imediat, da. Dacă, de exemplu, sunt cu mașina undeva, nu mai știu unde am parcat-o. Am căutat-o o dată o oră și am început să plâng de nervi că nu îmi mai găseam mașina, nu mai știam unde am parcat-o. Am din astea. Sunt sensibilă, pe prostii. Cedez nervos, imediat mă enervez, cedez nervos și mă apucă plânsul. Așa din dragoste n-am mai plâns de mult”, a spus Daniela Crudu.

Daniela Crudu a dezvăluit MOTIVUL BIZAR pentru care şi-a schimbat SILICOANELE cu unele MAI MARI

Îmi doresc un copil, nu nepărat să mă mărit, dar îmi doresc un copil. Viața mea acum e… fac ce vreau eu. La un moment dat o să mă opresc și eu, când o să întâlnesc pe cineva care o să mă liniștească. Până atunci, n-am obligații, nu sunt măritată, n-am copii, n-am familie, n-am rate la bancă, de ce să nu mă distrez? Mă interesează să îmi trăiesc viața, că o viață am! Deocamdată mi-e frică să mai acord încredere totală unui băiat. Mă plictisesc foarte repede de cineva. Trebuie să fie super activ. O să vină când o să vină. Nu prea aș vrea să mă căsătoresc, nu acum. O căsnicie e o responsabilitate prea mare”, a mai declarat Daniela Crudu.