DOSARUL PROSTITUŢIEI. Ce preferinţe sexuale avea milionarul Ioan Neculaie

Ioan Neculaie este personajul principal al dosarului de proxenetism şi prostituţie de lux. Milionarul din Braşov avea însă preferinţe sexuale mai puţin obişnuite.

14 oct. 2015, 08:34
DOSARUL PROSTITUŢIEI. Ce preferinţe sexuale avea milionarul Ioan Neculaie

Detalii incredibile din sosarul de prostitutie si proxenetism din showbiz. Omul de afaceri Ioan Neculaie avea un adevarat arsenal de jucarii sexuale si ii place sa traiasca experiente neobisnuite. Neculaie nu numai ca ca obisnuia sa plateasca saptamanal femei, insa avea si fetisuri de-a dreptul ciudate. Pe langa faptul ca obisnuia sa isi astepte partenerele de sex in pielea goala, milionarul avea si un adevarat arsenal de jucarii sexuale.

CITEŞTE ŞI Daniela Crudu recunoaşte: a făcut SEX în AVION. Cine este NOROCOSUL

„Are acasa de la bici la catuse, pana la vibratoare. Ii plac chestiile porcoase si toata lumea stie ca vrea mereu sex in grup. Ii place sa fie dominat in pat, femeia sa faca totul, ea sa fie cea care initiaza actul. Este foarte pretentios, nu ii plac plinutele, dar nici slabanoagele. Cere poze inainte si le studiaza atent, de abia apoi negociaza”, a declarat un apropiat al acestuia pentru Cancan.

Una dintre preferatele lui Ioan Necolaie era Daniela Crudu, surprinsă de mai multe ori in casa milionarului. Surse din cadrul anchetei sustin ca asistenta TV ar fi castigat de pe urma afaceristului cateva sute de mii de euro, ba chiar cei doi au ajuns sa fie prieteni.