Daniela Crudu, prima ieşire în public cu alesul ei de la BURLĂCIŢA 2015

Daniela Crudu l-a ales pe câştigătorul show-ului "Burlăciţa". Acesta este Valentin, are 33 de ani şi a mai trecut prin trei căsnicii.

RomaniaTV.net
24 nov. 2015, 11:44

Daniela Crudu şi Valentin s-au afişat deja împreună în public, la doar o zi de la terminarea show-ului „Burlăciţa”.

„Mi-a intrat in suflet. Mi-a placut ca a fost foarte curajos si ca a luptat pentru mine. Nu am mai fost ceruta niciodata in casatorie”, a mărturisit Cruduţa, care nu se sperie de faptul că alesul ei a mai fost căsătorit de trei ori şi are doi copii.

„Nu e un lucru de care sunt mandru, pana la urma o familie o faci o singura data. Prima casatorie nu se pune, a fost de convenienta, a doua casatorie a fost la distanta si din ea am o fetita. Din a treia casnicie am un baiat minunat. Nu regret nimic. Nu am cerut niciodata in casatorie pe cineva. Prima data cand m-am pus in genunchi cu un inel in mana a fost in emisiune”, a spus proaspatul iubit al „Burlacitei”.

Citeşte şi BURLACITA 2015: Daniela Crudu, mesaj EMOŢIONANT pe Facebook la o zi de la finala „Burlăciţa”

Daniela Crudu spune că Valentin a cucerit-o cu şarmul lui. „A fost batalia intre Valentin si Lucian. Cand am avut o intalnire cu amandoi, am facut o comparatie. Valentin a avut sarm, mi-a facut cadou niste bilute de golf si a scris pe fiecare biluta, „daca promiti ca nu intarzii, o sa te astept toata viata”. M-a cucerit. Mi-a placut ca era foarte curajos”, a spus Daniela Crudu in emisiunea lui Dan Capatos.