Daniela Crudu și-a arătat burtica de gravidă în 7 luni. Bruneta a realizat o ședință foto

Daniela Crudu și-a arătat burtica de gravidă în 7 luni. Bruneta urmează să aducă pe lume primul bebeluș și este foarte entuziasmată, abia așteaptă să facă cunoștință cu fetița ei, care se va numi Daiana.

31 mart. 2023, 09:48
Daniela Crudu și-a arătat burtica de gravidă în 7 luni. Bruneta a realizat o ședință foto
Daniela Crudu și-a arătat burtica de gravidă în 7 luni

Daniela Crudu și-a arătat burtica de gravidă în 7 luni. Vedeta trăiește una dintre cele mai frumoase perioade de până acum și nu ezită să împărtășească cu fanii imagini cu formele sale. Fanii au rămas impresionați când au văzut schimbarea.

Citește și: Daniela Crudu, anunţ neaşteptat cu două luni înainte de a naşte. „Nu stau să mă gândesc la partea asta”

Daniela Crudu și-a arătat burtica de gravidă în 7 luni

Daniela Crudu a postat o serie de fotografii pe rețelele de socializare, de la ultima ședință foto. „Ce moment frumos! O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea.„, a spus bruneta.

Fosta prezentatoare TV a mărturisit că este nerăbdătoare să o strângă în brațe. Vedeta a precizat că a avut stări de oboseală în ultima perioadă. ”Mă simt bine, totul decurge foarte bine, totul e foarte ok. Acum nu îmi mai doresc să mă expun foarte mult, să vorbesc, vreau să-mi văd de treaba mea. Pot în continuare să-mi văd de activitatea mea, sunt foarte nerăbdătoare să o strâng în brațe, abia aștept. Mai am și momente în care obosesc, dar oricum îmi fac de lucru, am treabă și nu stau să mă gândesc la partea asta, să iau în seamă”, a spus Daniela Crudu, pentru Spynews.ro.