Daniela Crudu, anunţ neaşteptat cu două luni înainte de a naşte. „Nu stau să mă gândesc la partea asta”

Daniela Crudu este însărcinată în şapte luni şi se pregătește să devină mamă. Vedeta în vârstă de 33 de ani este stabilită alături de iubirul său în Suedia.

09 mart. 2023, 09:44
Daniela Crudu, anunţ neaşteptat cu două luni înainte de a naşte. „Nu stau să mă gândesc la partea asta”
Daniela Crudu, anunţ neaşteptat cu două luni înainte de a naşte. "Nu stau să mă gândesc la partea asta"

Daniela Crudu, anunţ neaşteptat cu două luni înainte de a naşte. Fosta asistentă tv, care va naşte o fetiţă, pe care o va numi Daiana, a dezvăluit cum se simte în ultimele luni de sarcină.

„Mă simt bine, totul decurge foarte bine, totul e foarte ok. Acum nu îmi mai doresc să mă expun foarte mult, să vorbesc, vreau să-mi văd de treaba mea. Pot în continuare să-mi văd de activitatea mea, sunt foarte nerăbdătoare să o strâng în brațe, abia aștept”, a spus Daniela Crudu pentru SpyNews.

Citeşte şi: Daniela Crudu a publicat prima fotografie cu tatăl fetiței sale! Cum arată iubitul fostei asistente TV

„Mai am și momente în care obosesc, dar oricum îmi fac de lucru, am treabă și nu stau să mă gândesc la partea asta, să iau în seamă”, a mai asăugat Daniela Crudu.

Citeşte şi: Daniela Crudu își construiește casă cu banii din OnlyFans. Cum va arăta locuința vedetei

Iubitul vedetei este un tânăr ce nu preferă neapărat să stea în lumina reflectoarelor: „El este cu treaba lui, nu îl interesează pe el, este discret și asta e cel mai bine. E un băiat simplu, adică nu vrea să pară altceva, e natural și mă iubește. Nu e golan, e cuminte, e sincer. Cu asta m-a cucerit, cu naturalețea lui și cu faptul că e un om bun și mai rar un om bun cu adevărat. Are sufletul bun. Chiar ne potrivim și ne iubim, asta este cel mai important”.