Daniela Crudu şi Gabi Bădălău, cel mai nou cuplu din showbiz! Cei doi se află într-o vacanţă romantică, pe un yacht

Gabi Bădălălău se află în plin proces de divorţ de Claudia Pătrăşcanu, cu care are doi copii. Vedeta îl acuză pe fiul politicianului că nu se ocupă de cei doi fii, aşa cum ar trebui să facă un tată şi mai mult decât atât, îl acuză de violenţă fizică şi verbală asupra ei.

RomaniaTV.net
10 aug. 2020, 12:55
Daniela Crudu şi Gabi Bădălău, cel mai nou cuplu din showbiz! Cei doi se află într-o vacanţă romantică, pe un yacht

După ce a petrecut două săptămâni cu cei doi copii, Gabi Bădălău a plecat într-o vacanţă fabuloasă, alături de nimeni alta decât Daniela Crudu, Bădălău Jr. şi bruneta au petrecut într-un stil romantic, pe un yacht, potrivit Cancan.ro.

Potrivit aceleiaşi surse, pe contul ei de Instagram, Daniela Crudu a postat mai multe clipuri video în care le arată urmăritorilor săi cât de bine se distrează și că nu duce lipsă de absolut nimic. Detaliul care a atras atenția tuturor și care i-a dat de gol pe cei doi că sunt împreună a fost peisajul, care se regăsea atât în postările lui Gabi Bădălău, cât și în cele ale Cruduței.

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău, divorţ cu SCANDAL

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au decis să divorţeze la începutul acestui an, după un mariaj din care au rezultat doi copii. Prima înfățișare va avea loc la Tribunalul Sectorului 6, iar lucruruile deja au degenarat!

Gabi Bădălău nu vrea să renunțe la ideea de a avea mai multe ore cu copii. Un alt motiv de scandal este și partajul averii celor doi, acest lucrui fiind pe rol la Tribunalul din Bolintin. Cele două înfățișări au loc la interval de cinci zile între ele în luna iulie.

Claudia Pătrăşcanu, detalii ŞOCANTE despre relaţia cu Gabi Bădălău. „Dacă mă omoară, să ştiţi cine m-a asasinat”

Primele înfățișări au avut loc anul trecut, în noiembrie, la Bolintin, când magistrații de acolo au dat o decizie temporară în ceea ce privește custodia celor mici în favoarea Claudiei, decizia fiind ca Nicolas și Gabriel, cei doi băieței ai cuplului, să locuiască cu mama la Constanța, iar în două weekend-uri să poată sta și cu Gabi Bădălău:

În anii impari: în vacanţa de vară, patru săptămâni, respectiv primele două săptămâni din luna iulie şi primele două săptămâni din luna august, cu posibilitatea pentru reclamant de a lua minorii de la domiciliul mamei, urmând a fi aduşi la domiciliul pârâtei-reclamante din Agigea, cel mai târziu la ora 18:00„.

Dacă în primă fază Gabi Bădălau a acceptat decizia, acum cere o nouă înțelegere între părți asupra orelor de vizită și a perioadei petrecute cu cei mici.