Daniela Gyorfi are INTERDICŢIE la TV: "Tot timpul mă dădeau afară. Am fost interzisă!"

Publicat: Luni, 20 Aprilie 2015 11:17 // Actualizat: Luni, 20 Aprilie 2015 12:05 // Sursa: romaniatv.net

Daniela Gyorfi a fost mereu o artistă extravagantă. În perioada anilor '90 cântăreaţa nu se prea putea promova pe unde dorea, deoarece încă se resimţeau regulile comuniste. Astfel, din acest motiv, Daniela Gyorfi pleca mai mereu plângând acasă, deoarece conducerea anumitor posturi TV o dădea afară, fiindcă genul ei muzical şi vestimentaţia nu se pliau pe cerinţele trustului respectiv.

Foto: daniela-gyorfi.allby.ro

Întru-un interviu recent acordat postului Prima TV, Daniela Gyorfi a declarat că până să ajungă cunoscută a trecut prin numeroase greutăţi, care au marcat-o profund.

"Acum poți apărea oricum. Atunci, în 1991, nu puteai să apari. Nu era decât Televiziunea Română. Și de acolo tot timpul mă dădeau afară. Am fost interzisă. Nu vreau să-ți spun prin câte lucruri am trecut. Mă duceam de la șase dimineața ca să filmez și la douăsprezece noaptea îmi spuneau doamnele de acolo că sunt ori prea urâtă, ori nu mai au spațiu, dintr-astea. Și plecam plângând acasă.

Daniela Gyorfi, mult prea sexy pentru o emisiune TV. "Fusta este scurtă până la..." FOTO

Era dezastru! Oricum nu aveam bani să-mi cumpăr cine știe ce. Și atunci, nevoia te învață. Aveam blugi tăiați scurt. Îmi plăcea foarte mult, cum îmi place și acum, Madonna. Și încercam și eu, cât de cât, să fiu în trend. Am fost interzisă vreo doi ani de zile la Televiziunea Română, după care mi-am băgat mințile în cap, cât de cât, și eram altfel îmbrăcată. Voiam și eu un pantalon.

Sexualitatea era dusă spre extrem. Acum nu este nimic, dar atunci eram o ciudățenie. Cel puțin pentru Festivalul de la Mamaia, pentru că eram tot timpul la Creație și la Șlagăre. Eu aveam melodii foarte bune, numai că nu eram luată în seamă din cauza cum mă pregăteam eu. Și  mă uitam prin cărți, mă documentam, nu mai țin minte. Eram desculță, eram atipică, oricum", informează WoWBiz.

Citeşte şi  Daniela Gyorfi regretă pictorialul din Playboy. Cine i-a spus să POZEZE

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
20 apr 14:18
...nu se prea putea promova pe unde dorea, deoarece încă se resimţeau regulile comuniste. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
20 apr 11:54
...cântăreaţa nu se prea putea promova pe unde dorea, deoarece încă se resimţeau regulile comuniste. Citește mai departe…   ...
20 apr 11:42
...Gyorfi a fost mereu o artistă extravagantă. În perioada anilor ’90 cântăreaţa nu se prea putea promova pe unde … mai mult Citeste articolul la sursa: ...
20 apr 11:31
...media="screen">
var td_blocks = []; //here we store all the items for the current page

//td_block class - each ajax block uses a object of this class for requests
...
1
EUR
4.8744
RON
Ultimele joburi adaugate
24 H