Daniela Gyorfi aruncă bomba! Cum a reacționat artista când a aflat că George Tal este infidel: „Nu am crezut în relaţia asta”

Când vine vorba de iubire, chiar și cele mai celebre persoane sau cele mai bogate au parte de diverse probleme. În fond, emoțiile sunt universal valabile și nu țin cont de sumele din conturi sau de numărul de urmăritori. Daniela Gyorfi dezvăluie cum a reacționat când a aflat că bărbatul ei este infidel.

08 aug. 2023, 11:08
Daniela Gyorfi aruncă bomba! Cum a reacționat artista când a aflat că George Tal este infidel: „Nu am crezut în relaţia asta”
Daniela Gyorfi aruncă bomba! Cum a reacționat artista când a aflat că George Tal este infidel: „Nu am crezut în relaţia asta”

Daniela Gyorfi și George Tal formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc, fiind împreună de nu mai puțin de 17 ani. Din dragostea lor s-a născut o fetiță superbă, în vârstă de 13 ani. Cu toate că nu sunt căsătoriți oficial, cei doi se iubesc și trăiesc o viață cât se poate de firească. Chiar și așa, pe parcursul celor 17 ani au existat moment care nu au fost tocmair roz.

Citește și: Suma colosală pe care a cheltuit-o Daniela Gyorfi pe ultima sa operație estetică. ”Nu poți să îți faci cu doi lei”

În cadrul emisiunii moderate de Bianca Drăgușanu, „Detectorul de minciuni”, Daniela Gyorfi a vorbit despre obstacolele pe care le-a întâmpinat în relația ei, punând accentu pe o întâmplare care a avut loc cu câțiva ani în urmă. La momentul respectiv, cei doi au fost și separați o perioadă, din cauza infidelității lui George Tal. Cântăreața a mărturisit că este posesivă și că de multe ori i-a controlat telefonul. În „cercetările” ei a și găsit conversații cu alte femei. Daniela Gyorfi a spus că a găsit în telefonul lui Tal un mesaj de la o femeie care i-a spus că îl iubește.

„Spre deosebire de el care are 10 parole, el are acces la Whats App-ul meu. Dacă eu aș căuta în telefonul lui George ar fi război. Noi ne-am mai certat. Acum ani de zile l-a mai sunat și eu am deschis telefonul și m-am uitat să văd cine este. Am găsit niște mesaje care m-au deranjat. Dacă el nu era inteligent și îmi demonstra că sunt pasagere… Eu nu l-am prins în fapt.Pe bărbatul meu îl mai iubea cineva, i-a scris „te iubesc”. Deși, eu sunt mândră, vrei să iau un prost? Eu am fost despărțită de George vreo doi ani de zile, el a stat separat și eu cu mama mea. A avut timp să se gândească ce alege. Nu sunt ca alții să zic ce sigură sunt eu pe căsnicia mea. Eu mă cert cu George, eu sunt mai rea, dacă am ceva, susțin până la capăt. I-am zis să nu mă jignească, că eu sunt Balanță și nu mă despart de el din lucruri mari, ci din lucruri mărunte.” – a i-a povestit artista Biancăi Drăgușanu.

Daniela Gyorfi și George Tal sunt împreună din 2006 și s-au cunoscut în Germania. Când s-au întâlnit prima dată, el era despărțit de fosta soție, cu care are doi copii, iar ea o avea în grijă permanentă în România pe mama ei, care era bolnavă.

“Eu l-am cunoscut în Germania. Faptul că el acolo, avea  o situaţie, avea şi doi copii din prima căsătorie, eu o aveam aici pe mama… a fost o situaţie puţin complicată” – a declarat artista, acum ceva ani, în emisiunea Vorbește lumea, de la Pro TV.

Deși nu au crezut la început în relația lor, pentru că amândoi sunt firi posesive și geloase, treptat au realizat că sunt făcuți unul pentru celălalt.

„Nu am crezut în relaţia asta. Până la urmă lucrurile s-au aşezat. El a spus să stăm împreună să vedem dacă ne înţelegem. Ne-am certat, ne-am despărţit. Nu a fost niciun motiv, din orgoliu amândoi. Suntem două pietre foarte tari. Nimeni nu a crezut în această relaţie. (…) Nu a fost a treia persoană între noi. Atunci lucrurile clar se schimbă. Bănuieşti, da… suntem geloşi amândoi. Eram şi foarte posesivă. Noi suntem un cuplu absolut normal, ne certăm, avem momente când ne iubim, când suntem aşa la limită. Eu sunt o luptătoare prin excelenţă, sunt extrem de independentă şi vreau mai mult din punct de vedere profesional”  – a completat ea.

Citește și: La ce aliment a renunțat definitiv Daniela Gyorfi. Vedeta are o siluetă de invidiat: „Cred că am rămas cea mai neoperată din showbiz”