La ce aliment a renunțat definitiv Daniela Gyorfi. Vedeta are o siluetă de invidiat: „Cred că am rămas cea mai neoperată din showbiz”

Daniela Gyorfi e una dintre vedetele care au apelat la medicul estetician pentru a avea silueta mult dorită. Artista a ajuns să cântărească 54 de kilograme la cei 54 de ani ai săi și e foarte mulțumită de felul în care arată.

14 iun. 2023, 10:21
La ce aliment a renunțat definitiv Daniela Gyorfi. Vedeta are o siluetă de invidiat: „Cred că am rămas cea mai neoperată din showbiz”

Daniela Gyorfi a dezvăluit și care este alimentul la care a renunțat definitiv. Mai mult, ea face mult sport și e foarte atentă la alimentație.

Citește și Diana Matei, scene de coșmar în timpul unui concert. „Am cântat cu ciobul în picior! Lăsasem dâră în urma mea!”

„Cu operațiile estetice, eu am lăsat-o mai ușor. Cred că am rămas una dintre cele mai neoperate din showbiz, la ce văd eu că se întâmplă acum cu fetele din ziua de azi. De două luni nu mai mănânc zahăr deloc. E greu, dar încercâm să ne adaptăm. Sunt destul de atentă la ce mănânc. Nu mai mănânc cartofi prăjiți, nu mai mănânc multe lucruri.

E trist, dar asta este. Mai scap și eu împreună cu Măriuca la câte o înghețată, dar cam atât! Așa în mare sunt ok, sunt naturală, nu mi-am tăiat stomacul, nu mi-am băgat nimic în stomac! Și când eram însărcinată, până la 7 luni nici nu-ți dădeai sema că eram însărcinată. Mi-au zis la maternitate că nu mai dau eu burta aia jos la 42 de ani, și uite că am dat-o!”, a povestit Daniel Gyorfi, pentru click.ro.

Ce operații estetice și-a făcut Daniela Gyorfi

Artista a plătit o mulțime de bani pe intervențiile estetice. Are trei la nivelul bustului, din cauza cărora a avut mai multe complicații.

Citește și Ce mesaj i-a trimis Andra lui Nicole Cherry chiar înainte să nască: „Nu am avut o experiență tocmai fericită”

„M-aș gândi altfel dacă aș mai face operații. (…) Nu sunt prima care și-a făcut implanturi în România. În anii 2000, o gazdă a unei emisiuni avea niște sâni foarte frumoși. (…) Am trei implanturi la sâni și nu sunt mulțumită.Aș mai face, dar îmi e frică.(…) Când mi-am făcut prima dată implant la sâni, mi-a pus transplantul sub glandă.(…). Eu am vrut un bust mai mare, iar un doctor îți spune ce mărime ți se potrivește pentru statura ta, însă atunci, era prin anii 2000 și nu știam prea multe despre asta. Mi-am făcut un bust mai mare, însă după câteva luni, sânii s-au lăsat. După ce am născut, am făcut al doilea implant la sâni, care a fost pus sub mușchi. A fost bine, dar s-a spart și a trebuit să repet operația”, a declarat Daniela Gyorfi în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV.