Daniela Gyorfi, foc și pară pe femeile neasumate. ”De mine se spune că sunt cea mai operată! Mă lași, de la meditație și yoga li se schimbă complet fizionomia”

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai cunoscute femei din România. Desigur, asta nu a ferit-o și de criticile celor mai mulți români, care au acuzat-o că are prea multe intervenții chirurgicale. Află în articol ce a declarat vedeta.

24 ian. 2024, 08:43

Daniela Gyorfi, în vârstă de 55 de ani, a fost una dintre cele mai des criticate artiste din România.

Citește și Clipe de coșmar pentru Daniela Gyorfi! Vedetei i-au căzut dinții și nasul: „Eram umflată și bușită, am avut infecție”

Mulți oameni au spus despre ea că a apelat la diverse proceduri și că a făcut multe operatii estetice la față. Acum, artista spune adevărul și recunoaște cum se menține în formă.

A recunoscut ce operații chirurgicale are

Daniela Gyorfi nu s-a ascuns niciodată și a spus la ce ajustări a apelat.

„Uita-te la mine că nu am nicio operație la față. Am fost și în emisiuni și m-au pipăit. Mi-a căzut la un moment dat zgârciul de la nas și am avut o intervenție. Era o perioadă în care Alexandra Stan, săraca, luase bătaie și apărusem eu într-o imagine bandajată și lângă ea.

Ce am făcut atunci, dragii mei. Mi-a spus un domn doctor că vrea să îmi scoată niște grăsime și îmi pune aici la cearcăne și m-am învinețit și eram așa cu ochii. Se mai întâmplă ( n.r. să te învinețești).

Eu îmi fac botox, am și fire. Medicul meu este din Timișoara și mă duc din când în când la el. Îmi fac tot felul de tratamente care trebuie făcute pentru că nu mai am 20 de ani și vreau să arăt bine” , susține vedeta pentru Cancan.

„Mie nu îmi plac exagerările astea cu operațiile. Bine, de mine se spune că sunt cea mai operată, dar nu am nicio operație la față.

Operațiile la față cred că sunt uneori exagerate, dar în rest sunt adepta schimbărilor.

Orice, oricând. Să fie pe opulență, să fie mult. Exagerat are diferite valențe. Ce înseamnă exagerat? Dacă ție îți place când te uiți în oglindă cum arăți, de fapt despre asta este vorba.Este la modă să fii cât mai extravagantă, dar să nu arăți ca-n Avatar.

Citește și Daniela Gyorfi a ajuns de urgență la medic din cauza sevrajului. La ce a renunțat definitiv: „E cel mai mare drog, cel mai mare pericol pentru sănătate”

Mai nasol este când îți faci operații și vii și spui:! Hai, mă lași! De la meditație și yoga li se schimbă complet fizionomia! Și dacă ești prea sincer nu este bine, din punctul meu de vedere. Dar și dacă minți, nu este corect față de public. Eu nu sunt așa!” , a mai dezvăluit vedeta, potrivit Cancan.ro.