Daniela Gyorfi a ajuns de urgență la medic din cauza sevrajului. La ce a renunțat definitiv: „E cel mai mare drog, cel mai mare pericol pentru sănătate”

Daniela Gyorfi face eforturi mari pentru a-și menține silueta de invidiat la cei 55 de ani ai săi. Vedeta face multe compromisuri alimentare, însă asta nu înseamnă că este ferită complet de probleme.

22 ian. 2024, 16:04
Daniela Gyorfi a ajuns de urgență la medic din cauza sevrajului. La ce a renunțat definitiv: „E cel mai mare drog, cel mai mare pericol pentru sănătate”
Daniela Gyorfi a ajuns de urgență la medic din cauza sevrajului. La ce a renunțat definitiv: „„E cel mai mare drog, cel mai mare pericol pentru sănătate” Citeşte întreaga ştire: Daniela Györfi, în sevraj după ce a renunțat la un aliment. A ajuns la medic: „E cel mai mare drog, cel mai mare pericol pentru sănătate”

Daniela Györfi a mărturisit că face eforturi pentru a arăta impecabil când urcă pe scenă și din acest motiv a renunțat la un aliment prezent, în trecut, constant în viața ei, dar acum a ajuns la sevraj din cauza lipsei lui.

Citește și: Clipe de coșmar pentru Daniela Gyorfi! Vedetei i-au căzut dinții și nasul: „Eram umflată și bușită, am avut infecție”

Daniela Gyorfi a ajuns de urgență la medic din cauza sevrajului

Daniela Gyorfi vrea să arate perfect când urcă pe scenă, apelând, nu depuține ori, la ajutorul medicului estetician pentru unele operații și intervenții estetice. În plus, ea are mare grijă la alimentație ei, după cum a recunoscut pentru cancan.ro. Întrebată ce mănâncă pentru a avea o siluetă de vis, Daniela Gyorfi a explicat cu sinceritate, mărturisind chiar că a ajuns la medic din cauza sevrajului.

„Ca orice fată, ca orice femeie, am grijă la ce mănânc. Asta nu înseamnă că nu mănânc și eu cartofi prăjiți, că nu mănânc dulciuri, dar nu exagerez. Când văd că am sărit calul, iau o pauză. Important nu este să nu mănânci. Important este să faci sport, eu fac și tratamente corporale. Am renunțat la zahăr de anul trecut și îmi este mult mai bine. Mi-a fost rău în primele două săptămâni. Mi-a fost foarte rău și mi-a spus doamna doctor: Zahăr nu mai mănânci? Da! De la zahăr este. Mi-a spus că zahărul este cel mai mare drog, cel mai mare pericol pentru sănătate. Nu mai pun zahăr în cafea cum puneam înainte, mă feresc de el”, a mai zis ea.

Și chiar dacă ar eo vârstă la care multe femei renunță la îngrijirea personală, Daniela Gyorfi este foarte mulțumită și nu se dezice din a vrea să arate la fel de bine și în anii următori. Chiar dacă, totuși, vremea și-a spus cuvântul și față de corpul său, artista se bucură de tonusul avut și le înncurajează pe toate femeile să se îngrijească atât timp cât sunt încă în putere.

„Și a continuat: „Nu pot să spun că, mamă, ce schimbări sunt. Tot am celulită, dar sunt ok. La vârsta mea, mă bucur că nu m-am îngrășat. Am 55 de ani pentru cine nu știe. Dar toate femeile care au peste 45 de ani în ziua de azi, pentru cele care chiar contează cum arată și să și vrea, aici e lupta, după 45. Că așa la 30 de ani… Și este păcat să nu faci ceva pentru tine dacă poți”, a mai spus cântăreața.

Citește și: Daniela Gyorfi aruncă bomba! Cum a reacționat artista când a aflat că George Tal este infidel: „Nu am crezut în relaţia asta”