Clipe de coșmar pentru Daniela Gyorfi! Vedetei i-au căzut dinții și nasul: „Eram umflată și bușită, am avut infecție”

Daniela Gyorfi a trecut prin momente cumplite până să ajungă la înfățișarea dorită. A trecut prin mai multe operații și clipe de coșmar, dar acum mulțumește Divinității că a reușit să treacă peste aceste episoade.

18 ian. 2024, 23:45
Clipe de coșmar pentru Daniela Gyorfi! Vedetei i-au căzut dinții și nasul: „Eram umflată și bușită, am avut infecție”
Clipe de coșmar pentru Daniela Gyorfi! Vedetei i-au căzut dinții și nasul: „Eram umflată și bușită, am avut infecție”

Daniela Gyorfi a avut probleme grave cu fațetele dentare și nasul. Artista a mărturisit că s-a aruncat cu capul înainte atunci când a fost vorba de înfrumusețarea dentară, motiv pentru care a și tras din greu din punct de vedere al sănătății.

Citește și: Daniela Gyorfi aruncă bomba! Cum a reacționat artista când a aflat că George Tal este infidel: „Nu am crezut în relaţia asta”

Clipe de coșmar pentru Daniela Gyorfi: i-au căzut dinții și nasul

Daniela Gyorfi a mărturisit că toată viața ei a avut celulită, o problemă de sănătate cu care multe femei se confruntă, însă a ajuns să facă pace cu înfățișarea ei. De asemenea, a recunoscut și că apelează des la medicii esteticieni pentru a-și menține o înfățișare mereu tânără.

„Am avut mai tot timpul celulită, recunosc lucrul acesta. E și de la ce mănânci. Eu, când am fost mică, am mâncat un an de zile dulceață pe pâine și asta și-a spus cuvântul. Dacă, de exemplu, nu îți faci nimic și arăți cum arăți, nu e bine. Dacă ți-ai făcut și arăți foarte bine, apoi vii și delirezi pe aici că faci meditații, bei doar apă dimineața, dar ești schimbată total, iar nu e bine…Dacă vin și spun că nu mi-am făcut operații estetice, dar fac proceduri noninvazive, adică botox nu știu ce…Am fost la Timișoara și toți îmi dădeau mesaje, am lăsat numărul de la clinică pentru că mă sunau să mă întrebe de doctorul Ovidiu. Deci dacă spun, nu e bine, nu e bine cum arăt. Daca nu spun, asta minte. Eu nu am ascuns niciodată, mi-am făcut sânii”, a mărturisit Daniela Gyorfi pentru Playtech Știri.

Cântăreața a vorbit și despre problemele estetice pe care le-a avut, fiindu-i greu să ajungă la o formă finală a nasului și a dinților. Aceasta a avut probleme cu zgârciul nasului, care i-a căzut și a fost nevoie de intervenție estetică, dar și cu fațetele, care au trimis-o direct la medicul dentist.

„Am avut, la un moment dat, zgârciul de la nas… îmi căzuse. Și mi-am făcut operație, dar nu am avut niciodată o trompă. I-am zis să îmi ridice puțin nasul. Da, mi-am făcut o operație la nas, rinoplastie e mult spus, dar în sfârșit…La corp fac tratamente, arăt unde mă duc, ce fac. Dacă mă întreabă, spun ce fac. Masaje, tratamente… La față mă duc numai la Timișoara pentru că mi-au greșit mulți, în trecut… îmi băgaseră foarte mult în buze și mi-a migrat acidul. Mi-am scos acidul și, după aceea, am ajuns și eu la… Adică eu spun clar, pentru toate femeile, ce vârstă am și ce fac. Sunt ok, se poate și mai bine”, a mai adăugat Daniela Gyorfi despre intervențiile sale estetice.

În ceea ce privește dantura, artista susține că i s-a umflat și deformat fața după ce a făcut o infecție periculoasă. Daniela și-a dat seama cu greu care este cauza reală a problemei sale, dar din fericire a reușit să scape cu bine.

„Mi-am pus fațete dentare, e clar că dantura m-a schimbat complet, pot să spun, și am avut probleme prima dată cu ele. Am suferit tare mult cu fața, am avut o infecție… Știi, m-am dus la pomul lăudat și am avut o infecție, nu știam de ce mă umflu la față, nu îmi dădeam seama. Eram tot timpul umflată și bușită, până când am găsit un doctor, m-a ajutat un an și jumătate ca să pot să scap. Am făcut nu știu câte operații. Am spus lucrul acesta, tocmai, am spus că fațetele nu le spui și… este posibil să pățești și lucrul ăsta (n.r. infecție). Multă lume mi-a spus că a pățit asta. Cum ai făcut? Uite așa am făcut.

Dantura este foarte importantă. Din punctul meu, îți dă foarte mulți ani înapoi, și pentru femei, și pentru bărbați. E important să ai dinții curați și albi, să fie îngrijiți. E important să te îngrijești, mai ales dacă ți le permiți. Dumnezeu te-a lăsat, dar tu poți să te îmbunătățești. Trebuie să te simți bine în pielea ta. Nu poți să ai un dinte lipsă în față și să spui că așa a vrut Dumnezeu, să îți cadă dintele, să ai păr pe picioare, mustață… Nu e bine”, a conchis Daniela Gyorfi pentru Playtalk.

Citește și: Motivul pentru care Daniela Gyorfi cântă manele: „Eu sunt o tipă asumată. Am fost prima care a luat această decizie”