Daniela Gyorfi nu s-ar supăra să fie înşelată cu Andreea Bălan: „E o femeie luptătoare, îmi place”. Ce spune de Andreea Marin după ce a catalogat-o ca „îngâmfată, falsă și pisicoasă”

 Daniela Gyorfi a dezvăluit ce părere avea în trecut despre Andreea Marin şi cum şi-a schimbat-o şi de ce nu s-ar supăra dacă George ar avea o relaţie cu Andreea Bălan

15 apr. 2024, 23:25
Daniela Gyorfi nu s-ar supăra să fie înşelată cu Andreea Bălan: „E o femeie luptătoare, îmi place”. Ce spune de Andreea Marin după ce a catalogat-o ca „îngâmfată, falsă și pisicoasă”

Daniela Gyorfi s-a dovedit a fi extrem de asumată în cadrul emisiunii La Măruță, unde a făcut mai multe dezvăluiri de-a dreptul picante, ce au implicat numele mai multe persoane cunoscute din showbiz-ul românesc. Așadar, artista a acceptat provocarea sosurilor picante, unde a fost nevoită să răspundă unor întrebări extrem de personale și incomode, ori să mănânce picant. Dacă pe unele bilețele Daniela a preferat direct să le rupă, la altele aceasta a ales să fie extrem de directă și transparentă, cum s-a întâmplat în cazul celei în care a fost nevoită să spună care sunt defectele Andreei Marin, din perspectiva sa.

Anamaria Prodan și-a făcut tatuaje noi: „Acolo o să fie durerea mare”. Impresara le-a arătat fanilor ce modele a ales

„Numește trei defecte ale Andreei Marin.”, a fost întrebarea primită din partea lui Cătălin Măruță.

„Mi-am schimbat părerea, dar așa credeam la început. Deci o credeam îngâmfată, falsă și pisicoasă. Asta credeam, dar între timp, în ultimele dăți, mi-am dat seama că am judecat multe lucruri greșite, probabil cum și pe mine m-au judecat alții. Așa am simțit când o vedeam. Mi-am dat seama că este altfel, iar pentru asta am tot respectul și admirația. Probabil că așa mi se părea atunci, că e mai falsă, nu am avut niciodată vreun conflict. Am văzut-o în niște interviuri, podcasturi recent și mi-a plăcut foarte mult, a spus anumite lucruri. Îmi cer scuze, se mai întâmplă să te eticheteze oamenii.”, a fost răspunsul oferit de Daniela Gyorfi.

 

Pe lângă întrebările picante individuale la care au fost nevoiți cei doi să răspundă, întrucât blondina nu a fost singură la emisiune, ci alături de partenerul ei, aceștia au trebuie să-și testeze și relația cu diferite mici provocări care să le ateste iubirea, gelozia și care să-i facă să descopere diferite informații unul cu privire la celălalt. Astfel, altă întrebare picantă la care artista a fost nevoită să răspundă a fost cea în care să denumească numele unei vedete lângă care crede că George s-ar potrivit de minune. Răspunsul Danielei Gyorfi a luat pe toată lumea prin surprindere.

Elena Merișoreanu, peţitoare pentru Valentin Sanfira şi o frumoasă cântăreaţă: „Ne-a chemat la un hotel… să ne cupleze”/ „Era tunsă scurt, mie îmi plac fetele cu codiţe”

„Dacă nu ar fi căsătorit cu tine, cu cine din showbiz-ul românesc s-ar potrivi soțul tău?”, mai spune una dintre întrebările primite de artistă. „Cu Andreea Bălan, pentru că face repetiții, trebuie să-i care toate garderobele alea. Nu știu de ce, este o fată luptătoare, mie îmi place, e un compliment, că e frumoasă fata, tânără. Ce compliment mai mare vrei?”, a declarat blondina.

„Mie îmi plac femeile pe fizic, în general mi-au plăcut așa. Nu te mai uita strâmb, că asta e situația.”, a completat George, partenerul său.