Daniela își caută mama care a abandonat-o la naștere: „Să-i povestesc totul despre mine și despre singurătatea din sufletul meu”

Daniela își caută mama care a abandonat-o la naștere. Tânăra de aproape 22 de ani spune că, până la 5 luni, a stat la leagănul de copii din Timișoara, iar apoi am fost luată în plasament până la vârsta de 19 ani.

01 mart. 2023, 15:43
Daniela își caută mama care a abandonat-o la naștere: „Să-i povestesc totul despre mine și despre singurătatea din sufletul meu”
Daniela își caută mama care a abandonat-o la naștere

Daniela își caută mama care a abandonat-o la naștere, pentru că să-i povestescă totul despre „despre singurătatea din sufletul său”. Tânăra s-a născut în 2001, la Timișoara. Toată viața a visat la momentul în care o va reîntâlni și va strânge în brațe.

Citește și: Mama lui Gheboasă rupe tăcerea. Adevărul despre decizia de a-l abandona: „Curgeau păduchii de pe mine de cât de amărâtă eram”

Daniela își caută mama care a abandonat-o la naștere

Mama! Ce cuvânt înălțător! Primul nostru cuvânt! Dintotdeauna acest sentiment mi-a învăluit sufletul și cred că o să rămână toată viața, până atunci când am să o găsesc. Numele meu la naștere a fost Morar Daniela și sunt născută la data de 12.12.2001 în Timișoara.

Sunt aici în căutarea părinților mei și a fraților eventual dacă aș mai avea. Mama mea se numea Morar Diana Ramona și pe atunci avea domiciliul în Timișoara, unde stătea cu chirie. Știu cā părinții mei s-au despărțit în iunie 2008”, a transmis tânăra într-un anunț publicat pe pagina The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României.

Ea spune că e posibil să mai aibă frați care au fost abandonați tot în centrele de copii din Timișoara. „Până la cinci luni am stat la leagănul de copii din Timișoara, apoi am fost luată în plasament unde am stat până la vârsta de 19 ani. În toți acești ani am sperat ca într-o bună zi să apară și mama mea, am sperat să o pot strânge la pieptul meu și să-i povestesc totul despre mine și despre singurătatea din sufletul meu, dar din păcate nu a fost așa. 

Vă rog, ajutați-mă să o găsesc, distribuiți anunțul meu în speranța că cineva o să își amintească și de mine, că exist și eu pe această lume! Dacă ai o mamă ai și un izvor, nu mai ești pe lume un simplu călător!”, a adăugat tânăra.

Ulterior postării anunțului, tânăra a aflat că mama și frații ei locuiesc acum în Italia.