Mama lui Gheboasă rupe tăcerea. Adevărul despre decizia de a-l abandona: „Curgeau păduchii de pe mine de cât de amărâtă eram”

Gheboasă a devenit rapid unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați artiști din România. Mulți tineri îi ascultă muzica, dar nu la fel de mulți știu care e trecutul său. A povestit că a fost abandonat de mama lui, iar acum femeia a ieșit public și a spus adevărul despre acest subiect.

24 feb. 2023, 08:51
Mama lui Gheboasă rupe tăcerea. Adevărul despre decizia de a-l abandona: „Curgeau păduchii de pe mine de cât de amărâtă eram”

Gheboasă e un tânăr cu simțul umorului, nu ratează nicio ocazie să facă glume și să-i amuze pe ceilalți. Totuși, în cadrul unui podcast, Gheboasă și-a arătat și latura sensibilă și a vorbit despre copilărie și cum l-a afectat faptul că mama lui l-a abandonat.

Citește și Cazul Gheboasă, varianta „America Express”. Ce mare vedetă a vrut să-şi dea demisia: „Am ajuns emoţional la capătul puterilor”

Mama trapperului a mărturisit că nu a avut posibilități financiare să-l crească și că nu a fost primită nicăieri cu el. Tocmai pentru că a realizat că nu i-ar putea oferi viața pe care o merită, femeia a decis să-l abandoneze, considerând la acea vreme că era cea mai bună variantă.

Mama lui Gheboasă, adevărul despre momentul în care l-a abandonat

”Am să vă spun tot adevărul și toată situația, pentru că mă învinovățește numai pe mine, ca să știe toată lumea ce viață am avut cu tatăl lui Gabi. Când tatăl tău a plecat la pușcărie și eu te-am născut, pe mine nu m-a primit mama. Fratele meu m-a luat, eu nu le-am lăsat în spital, te-am scos din spital, dar n-am avut posibiltate ca mamă, să te cresc. Am fost în situații în care eram amărâtă, eram umilită. Am fost cea mai jegoasă femeie, nu mi-e rușine să spun, curgeau păduchii de pe mine de cât de amărâtă eram.”, a spus mama lui Gheboasă, pe TikTok.

@paparazzi_tiktok0 Replying to @iovu_ionut_marius #foryou #fypシ #foryoupage ♬ original sound – Paparazzi_tiktok0

Citește și Gheboasă, anunțul momentului! Vrea să se întoarcă la Survivor? Dezvăluirile făcute de artist despre întoarcerea în competiție

După ce l-a născut pe Gheboasă, mama femeii nu a primit-o înapoi acasă. A fost scoasă din spital de fratele ei și soția lui, însă nu a avut parte de susținerea familiei pentru a-și crește copilul.

”Nu aveam niciun sprijin. Mama mea nu m-a primit cu tine. Când m-au scos din spital, a venit cumnata mea cu fratele meu și am plecat la ei.”, a mai spus ea.