Daniela Nane a vorbit despre copil și viața de familie: „E totul așa cum trebuie să fie”

Actrița Daniela Nane a vorbit recent despre copilul ei, dar și despre viața de familie, chiar dacă, de obicei, este destul de discretă în privința vieții private.

18 nov. 2022, 19:19

Daniela Nane este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România, aceasta făcând furori în 1991 când a câștigat titlul de Miss România. După acest pas, artista a reușit să-și construiască o carieră de succes, de care se bucură până în prezent.

Ajunsă la vârsta de 50 de ani, Daniela Nane are o familie de care este foarte mândră. după un divorț dureros, s-a recăsătorit cu Adrian Cioroianu, alături de care are o viață plină de fericire. Ea a fost căsătorită înainte cu omul de afaceri Viorel Popa, alături de care are un copil, pe Codrin. Actrița a făcut dezvăluirii despre noua ei viață, dar și despre rețația cu fiul ei.

„Relația este foarte bună, pentru că așa am creat-o de când era mic, e bazată pe încredere, pe iubire necondiționată. Evident că îmi spune tot ce vrea să îmi spună, eu nu îl descos. Știe că îl iubesc necondiționat și că îl sprijin în absolut tot ce face. E un băiat foarte responsabil, mai multe amănunte nu vreau să vă dau pentru că are viață privată și vreau să i-o respect”, a declarat actrița.

Citește și: Ani Creţu s-a căsătorit după 14 ani de relaţie. Ce rochie a purtat actriţa în ziua cea mare

Actrița a vorbit și despre cum a acceptat Codrin noua ei relație și, mai apoi, căsătoria. Ea a menționat că cei doi se înțeleg foarte bine și merg împreună în vacanțe.

„Pur și simplu am avut o discuție cu Codrin, l-am informat despre intențiile mele. L-a cunoscut pe Adrian, s-au plăcut din prima clipă, e totul așa cum trebuie să fie. Important este că și soțul meu are un băiat cu un an mai mare decât Codrin și acum suntem o familie cu doi băieți mari. Mergem în vacanțe cu ei, nu facem diferențe între unul și celălalt, iar ei nu au nimic de împărțit pentru că sunt foarte buni prieteni. Sunt diferiți ca stil, dar foarte inteligenți, copii buni amândoi”, a mai povestit Daniela Nane.

Chiar dacă a avut parte și de momente grele de-a lungul carierei, actrița este ectrem de apreciată de public, chiar dacă uneori a fost criticată de cei din jur.

„Eu știu ce am trăit. De multe ori nu eram distribuită sau nici nu mă chemau la casting pentru că eram frumoasă. Pentru că lucrurile urâte dintr-un scenariu nu i se pot întâmpla unei femei frumoase. Și mă gândeam, vreți să vă povestesc viața mea? Faptul că arăți într-un fel nu te scutește de întâmplări nefericite. Dar, a trecut, asta e!

Mi-a spus… O să te urască aproape toată lumea. Femeile te vor urî pentru că nu pot fi că tine, bărbații te vor urî pentru a nu au acces la tine. Mă gândeam, de ce să mă urască lumea, ce le-am făcut? Asta nu poate fi adevărat”, a adăugat actrița.

Citește și: Monica Fermo, actriţa de o frumuseţe răpitoare care a decis să se călugărească la Ierusalim, a murit