Daniela Ploia este în doliu. Tatăl artistei s-a stins din viață: „Dumnezeu să te ierte”

Daniela Ploia este în doliu după ce tatăl ei s-a stins din viață. Artista era extrem de atașată de părinți, motiv pentru care a și făcut școala de asistenți pentru a-i putea îngriji. Din păcate, cântăreața a mai trecut printr-o traumă, pe când avea doar 14 ani, când sora ei de doar doi ani a murit în brațele sale.

09 feb. 2024, 20:59
Daniela Ploia este în doliu. Tatăl artistei s-a stins din viață: „Dumnezeu să te ierte”
Daniela Ploia este în doliu

Daniela Ploia este în doliu. ”Dumnezeu să te ierte,tată! Trupul neînsuflețit se află la capela din satul Comana. Înmormântarea va avea loc, joi, la ora 13. Vă mulțumesc din suflet pt toate gândurile dumneavoastră.”, a transmis sora Danielei Ploia.

Citește și: Daniela Ploia ar fi încercat să se sinucidă! Cântăreața de muzică populară a intrat cu mașina pe contrasens

Copleștită de durere, artista nu vrea să vorbească cu nimeni, chiar dacă știe că va avea parte doar de cuvinte blânde și încurajatoare.

Va mulțumesc din toată inima tuturor pentru mesaje,telefoane smd…Va implor pe toți cei care ma sunați,nu va supărați, nu pot sa vorbesc cu nimeni.
Știu ca vreți sa ma încurajați,dar nu pot vorbi cu nimeni.
Nu ma mai sunați. Va implor!!!! Vreau sa fiu eu cu mine și cu amintirea lui

Daniela Ploia este în doliu

Artista provine dintr-o familie modestă și a cunoscut greul de mică. Muncea cu ziua și avea grijă de surioara ei care s-a stins din viață la doar doi ani jumate. De atunci, Daniela Ploia a rămas cu traume, fiind unul dintre motivele pentru care nu are copii.

Am mai avut o surioara care a murit la doi ani jumate. Este un subiect sensibil, a murit la mine in brate si m-a marcat foarte tare. Avea o tuse, se numea pe atunci magareasca. La spitale era greva atunci si nu am putut s-o salvam. Era la mine in brate, a tusit pana s-a inecat si a decedat. Imi amintesc momentele alea, nu s-a putut face nimic. Eu aveam 14 ani cand s-a intamplat dar e ca si cum acum s-a intamplat.

Vorbesc foarte rar si doar cu familia despre asta pentru ca nu reusesc nici acum sa trec peste… mi se pare ca eu am gresit cu ceva de s-a intamplat.

Am fost si la preoti, si la psihologi, si nu depasesc… ma simt vinovata si asta este si motivul pentru care nu vreau copii, sau cel putin fete. De ce tocmai la mine in brate?! Este o povara si nu pot s-o depasesc orice ar fi, niciun preot sau psiholog nu m-au convins… ma tot gandesc ca poate am gresit undeva.”, a declarat Daniela Ploia pentru Star Popular.