Daniela Ploia, foc şi pară pe George Simion. Ce ar sta, de fapt, în spatele invitării tuturor românilor la nunta liderului AUR: „Există foarte multe dedesubturi pe care oamenii nu le văd. E o mizerie”

Daniela Ploia, una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară, a răbufnit după ce a primit, pe Facebook, o invitaţie la nunta lui George Simion. Faptul că a fost invitată în calitate de nuntaşă, şi nu în calitate de cântăreaţă a revoltat-o peste măsură pe artista din Mehedinţi, astfel că a decis să dea din casă.

25 iul. 2022, 19:35
Daniela Ploia, foc şi pară pe George Simion. Ce ar sta, de fapt, în spatele invitării tuturor românilor la nunta liderului AUR: „Există foarte multe dedesubturi pe care oamenii nu le văd. E o mizerie”

Daniela Ploia a fost abordată pe Facebook de George Simion, care a invitat-o la nunta ce va avea loc pe 27 august. În primă fază, artista a crezut că liderul AUR vrea să-i cânte la nuntă şi se pregătea să-i comunice tariful pe care-l percepe la astfel de evenimente. Replica lui Simion a enervat-o, însă, peste măsură pe artistă.

Ce crede Daniela Ploia că se ascunde în spatele invitării tuturor românilor la nunta liderului AUR

Este o invitație atipică pe care n-am primit-o cu drag! M-a enervat maxim, mi se pare un tupeu fantastic, mi se pare o mizerie această invităție! În spatele acestei invitații există foarte multe dedesubturi pe care oamenii simpli nu le văd. Pe mine m-a înfuriat că nu sunt un om cu o gândire limitată, am o școală și umblu în cercuri înalte, printre politicieni, le cunosc tactica de a ademeni pe cineva în partidul lor și îi detest.

Mergeam dacă mă invita să cânt, categoric, banii lui nu merg? Pe mine nu mă onorează nicio invitație la un eveniment de o astfel de anvergură, sunt foarte corectă și nu-mi trebuie nimic de la nimeni. Poate să fie și de la președintele României, tot îi cer bani. Mă gândeam că mă invită în calitate de artist, urma să-i fac prețul. Auzisem că a făcut o invitație publică, că invită pe toată lumea… ca și cum vă invit la pomană pe toți! Nu-mi plac oamenii ăștia falși, teatrali”,  a declarat Daniela Ploia pentru Star Popular.

Citeste si George Simion aşteaptă 10.000 de oameni la nunta fără dar. Din ce bani le va achita transportul, cazarea şi consumaţia

Daniela Ploia îl taxează dur pe George Simion: „Un șmecher care se ascunde după perdeaua de om corect. De fapt, și el este şarlatan”

Artista din Mehedinţi spune că, deşi, la începuturile carierei sale politice Simion îi părea un politician onest, cu timpul şi-a schimbat părerea. Daniela Ploia a ajuns la concluzia că motivul pentru care liderul AUR invită la nuntă totţi românii ascunde un anume interes, să coopteze cât mai mulţi oameni în partid.

Pe ginerică îl știu de la televizor. L-am perceput ca pe o persoană onestă la început, se afișa cu preoți, după care mi-am dat seama că e un tip foarte șmecheros care se ascunde după perdeaua de om corect, de fapt și el este tot un fel de politician şmecherut, șarlatan. Poate să se supere, am cunoștințe din politică și tuturor le spun că nu-mi plac oamenii din politică. Cam toți au decăzut că și oameni. Îi urez casă de piatră, să fie om… totuși, la el nunta este din interes, acaparează oameni în partid, e urât”, a mai spus artista pentru Star Popular.

Citeste si Cum l-a ironizat Dana Budeanu pe George Simion: „Siemion, adună lumea! Lasă nunta!”

Despre viitoarea soție a lui Simion, care e cu 11 ani mai mică decât el, Daniela Ploia crede că a fost atrasă de celebritatea viitorului soţ.

Pe ea a putut s-o ducă de cap, pe mine nu! Am 39 ani, nu mă mai încânta că e el vedetă sau că are bani. Numai o puștoaică putea să fie încântată, și probabil, săracă, nu-i știu trecutul, dar probabil are ceva lipsuri din copilărie și completează el”, a mai spus Daniela Ploia.