Daniela Stan, în depresie după ce a devenit mamă. „Dansatoarea maneliștilor” a fost la un pas să cedeze: „A mers la psiholog cu mine”

Daniela Stan, în depresie după ce a devenit mamă. "Dansatoarea maneliștilor”, așa cum mai este cunoscută, este foarte îndrăgită de publicul larg, asta că pentru că este aproape nelipsită de la evenimentele românilor, acolo unde atrage toate privirile cu mișcările sale.

02 mart. 2024, 16:57
Daniela Stan, în depresie după ce a devenit mamă. „Dansatoarea maneliștilor” a fost la un pas să cedeze: „A mers la psiholog cu mine”
Daniela Stan, în depresie după ce a devenit mamă

Daniela Stan, în depresie după ce a devenit mamă. Deși toată lumea o știe mereu veselă și cu zâmbetul pe buze, puțină lume știe prin ce a trecut. Dansatoarea s-a luptat cu depresia la ceva timp după ce a născut și a dezvăluit că cel ce i-a fost alături și a susținut-o în perioada aceea extrem de delicată pentru ea a fost chiar soțul ei.

Citește și: Cristina Pucean, mesaj emoționant pentru Bogdan de la Ploiești. Cum îl răsfață frumoasa dansatoare pe manelist

Daniela Stan, în depresie după ce a devenit mamă

Sala m-a scos din depresie. În urmă cu cinci ani, pentru că fetița mea are opt ani, la doi ani după ce am născut-o am intrat în depresie postpartum.

Fără să îmi dau seama că am intrat în această depresie, vedeam lucruri ciudate la mine. Eram obsedată de curățenie, eram obsedată ca totul să fie impecabil în jurul meu, familia mea… și mă dădeam pe mine la o parte. Nu mă mai îngrijeam, nu mai puneam preț pe mine ca femeie, pe aspectul meu fizic, pe psihic, lăsam totul pentru alții. Iar soțul meu drag… îl iubesc extraordinar de mult…

Îi mulțumesc pentru ceea ce este el ca om, nu pentru că este soțul meu, dar consider că este un om extraordinar și îl iubesc extraordinar de mult pentru tot ce face pentru mine și pentru familia mea.

Tind să cred că putea să mă lase cu fata și să meargă mai departe, la ceva mult mai bun, dar el nu a făcut asta, a fost lângă mine, m-a luat de mână, a mers la psiholog cu mine, mi-a fost alături tot timpul și m-a ajutat să fiu femeia și mama care sunt astăzi”, a povestit Daniela Stan, în cadrul emisiunii ”Fiță cu Adiță”, potrivit Wowbiz.ro.