Daniela Vlădescu, fosta iubită a lui Nicu Ceaușescu, o face praf pe Cristina Spătar: „Dacă ești regină peste R&B nu trebuie să și cânți?”

Soprana Daniela Vlădescu, știută drept fosta iubita a lui Nicu Ceaușescu, a lansat o critică vehementă împotriva Cristinei Spătar, recunoscută drept Regina R&B pe platformele de socializare

31 aug. 2023, 23:58
Daniela Vlădescu, fosta iubită a lui Nicu Ceaușescu, o face praf pe Cristina Spătar: „Dacă ești regină peste R&B nu trebuie să și cânți?”
Daniela Vlădescu, fosta iubită a lui Nicu Ceaușescu, o face praf pe Cristina Spătar: „Dacă ești regină peste R&B nu trebuie să și cânți?”

O cunoscută soprană, Daniela Vlădescu, în vârstă de 66 de ani, care deține și funcția de manager al Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța, a declanșat a lansat o critică fără precedent în spațiul online la adresa Cristinei Spătar. Aceasta din urmă este cunoscută de mulți ani în România sub numele de „Regina R&B”. Prin intermediul unei postări, soprană a contestat titlul de „Regină R&B” pe care Cristina Spătar și l-a atribuit și a exprimat dorința de a asculta o piesă muzicală de succes care să susțină acest titlu.

Citește și: EXCLUSIV Daniela Crudu își botează fetița. Micuța Daiana este extrem de cochetă: „Nu mai suportă deloc rochiţa că e foarte grea. Mi-e o milă de ea de nu mai pot”

„Vă rog frumos să îmi spuneți (scrieți) titlul unui hit interpretat de Regina R&B? Că dacă ești regină peste R&B, nu trebuie să și cânți?”, a fost postarea cunoscutei soprane.

Mesajul a stârnit o avalanșă de comentarii în mediul online.

„Da, avem cam multe regine. Mă rog, artificiale! Oricum, domnița nu are repertoriu și nici prea multe calități vocale”, a fost unul dintre comentariile venite din partea fanilor, pe contul de socializare al sopranei.

Cântăreața de operă a continuat să le răspundă fanilor, la secțiunea comentarii.

„Iertați-mă, este o «regină» autohtonă. Este treaba ei, dar, ori de câte ori vreau să am acces sumar la știri pe Google, apar, fără oprire, noutăți despre această personalitate ne(re)cunoscută pentru calitățile interpretative. Și, da, MARIAH CAREY merită să fie numită regină în muzică. La fel și WHITNEY HUSTON, ARETHA FRANKLIN, MARY J.BLIGE, ALICIA KEYS. Are lumea un talent să creeze mituri din fum și să dărâme personalități adevărate printr-un cuvânt”, a mai spus Daniela Vlădescu, pe Facebook.

Contactată de Click! în legătură cu acest atac, Cristina Spătar a refuzat să ofere vreun comentariu.

Cine este Daniela Vlădescu

Daniela Vlădescu a fost ultima iubită a lui Nicu Ceauşescu înainte ca acesta să fie arestat. Cunoscuta soprană este managerul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, din Constanţa.

Cunoscuta cântăreață l-a cunoscut pe Nicu Ceaușescu în urmă cu 35 de ani, pe vremea când se aflau în delegaţie la Festivalul Tineretului de la Moscova. Cei doi au format un cuplu timp de patru ani, până când frumoasa cântăreață a aflat că fiul dictatorului o înșela cu sânge rece.

„Am fost foarte dezamăgită și ceea ce am primit înapoi a fost pedeapsă, nu recompensă. El nu m-a iubit. Eu mi-am pus pe tavă toată viața, au trecut 35 de ani de când l-am cunoscut. După ce l-am cunoscut, el nu mai bea, era încurajat să bea. Nu avea casa lui, stătea cu sora lui, avea o viluță, avea salariul de 11 mii le lei pe lună, eu ca artistă la operă aveam 3.600 lei. Eu nu i-am cerut niciodată nimic. Nu am fost o căpușă. Pe părinții lui nu i-am cunoscut. Familia lui nu a avut nimic împotriva mea. Aveam o mașină care mă urmărea. Am avut microfoane la geamuri, am văzut acum, recent, când am pus termopane. În 1985 am fost interzisă de Elena Ceaușescu la televizor”, a declarat Daniela, la Antena 1.

Citește și: Dr. Daniela Maghiar a murit la 58 de ani. Fusese diagnosticată tardiv cu cancer