Dr. Daniela Maghiar a murit la 58 de ani. Fusese diagnosticată tardiv cu cancer

Salvează vieţi pe bandă rulantă, dar nu pot face nimic în ceea ce priveşte propria viaţă. Ultima săptămână ne-a răpit mulţi doctori.

15 aug. 2023, 13:38
Dr. Daniela Maghiar a murit la 58 de ani. Fusese diagnosticată tardiv cu cancer

Anunțul a fost făcut de colegii de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. în această dimineață. Dr. Daniela Maghiar, în vârstă de 58 de ani, fusese diagnosticată în urmă aproximativ trei luni cu cancer în fază avansată.

„Cu profundă tristețe ne luăm rămas bun de la colega noastră dr. Daniela Maghiar, medic primar radiologie și imagistică medicală. Dr. Maghiar a fost medic în cadrul Laboratorului Clinic de Radiologie și Imagistică Medicală al SCJU Arad, fiind o adevărată profesionistă, prietenă și colegă, mereu dedicată profesiei”, este postarea colegilor de la Spitalul Județean pe pagina de Facebook a unității sanitare.

Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace!

Daniela Maghiar a absolvit Liceul Sanitar din Arad în 1983 și a studiat la Facultatea de Medicina şi Farmacie „Victor Babeș” din Cluj Napoca, pe care a absolvit-o în anul 1989. A lucrat zeci de ani la Spitalul Clinic Județean din Arad, colegii amintându-și de prezența sa aici încă înainte de unificarea spitalelor.  Până în ultima clipă, a activat ca medic în cadrul Laboratorului Clinic de Radiologie și Imagistică Medicală al SCJU Arad.

Daniela Maghiar a descoperit anul acesta că suferea de o boală gravă, dar momentul descoperirii a fost tardiv, spun apropiații, boala fiind deja în fază avansată.

Dr. Gheorghe Scridon a murit pe terenul de tenis. A făcut infarct şi colegii nu l-au mai putut salva
Şi comunitatea medicală din Constanța este în doliu. Medicul Mihaela Dinisov, fost director executiv adjunct în cadrul Direcției de Sănătate Publică Constanța, a murit. În februarie 2015, se pensionase.

 

Medic mort la 52 de ani, după un infarct: ”Suntem cu toții șocați și îndurerați”

La doar 52 de ani, un cunoscut medic care și-a desfășurat activitatea la Maternitatea ”Cuza Vodă” din Iași a trecut cele veșnice, în urma unui infarct. Medicul Alex Mohamed Daoud activa, de o vreme, la Spitalul din Fălticeni, în județul Suceava.

Fost președinte al Asociației Centrului Cultural Oriental, medicul Alex Mohamed Daoud a lăsat în urmă o familie îndurerată, prieteni și colegi care îi regretă lipsa din rândurile lor.

Medicul și-a desfășurat activitatea medicală timp de ani buni în cadrul Maternității ”Cuza Vodă” din Iași, iar în ultimii ani, la Spitalul din Fălticeni, acolo unde era apreciat și respectat.

Un cunoscut medic din România a murit în timp ce se afla în concediu în Egipt. Mesaje de condoleanţe pentru Alex: „Suntem cu toții şocaţi”
“Cu adâncă durere în suflet, Dr. Alex Mohamed Daoud a trecut într-o altă lume în această dimineață în urma unui infarct. Suntem cu toții șocați și îndurerați. Familia și prietenii mulțumesc tuturor celor care ne sunt alături în aceste clipe grele. Drum lin, Alex! “, este anuntul trist facut de catre familia acestuia, pe pagina de socializare.