Dansatoarea Emy nu s-a prezentat la DSP, ca să semneze contractul de muncă. Anunţul şefei DSP Bucureşti

Dansatoarea Emy, cunoscută pentru colaborarile cu mai mulți manelisti, a dat concurs pe post la DSP, l-a câștigat, dar nu s-a prezentat pentru a semna contractul de muncă.

21 nov. 2020, 10:07
Dansatoarea Emy nu s-a prezentat la DSP, ca să semneze contractul de muncă. Anunţul şefei DSP Bucureşti

Oana Nicolescu, șefa DSP București, a declarat că pentru respectivul post s-au prezentat la concurs mai mulți candidați. Este vorba despre un post de inspector debutant. „Ea nu este însă angajată instituției”, a spus Nicolescu pentru Digi 24, referindu-se la dansatoarea Emy.

„Nici nu a fost. Concurs a dat, dar nu este angajată noastră. A luat concursul, dar nu s-a prezentat și nu a semnat cu DSP București niciun contract. Nu a lucrat nicio zi și nu este angajată DSP București.

Doamna a accesat un post de inspector debutant și s-a calificat. În momentul în care au ajuns dosarele au fost în număr apreciabil, am înțeles că au fost 11 candidați, nu vorbim de unul, doi, trei, totuși, și, cu siguranță, CV-ul și toate documentele depuse la dosar erau corespunzătoare„, a spus, despre dansatoarea Emy, şefa DSP Bucureşti, Oana Nicolescu, citată de Digi 24.

„Postul de inspector de specialitate debutant publicat în vederea ocupării fără concurs, pentru care a candidat și Dna. Florescu Maria Emylia, este un post vacant ce face parte din schema de personal a Serviciului Administrativ și Mentenanța, respectiv un post de debutant în profesie pentru care nu este necesară experiență în specialitate și ale cărui condiții specifice de ocupare le îndeplinește orice absolvent de studii superioare, din specialitățile enumerate în anunț.

Citeşte şi DSP Bucureşti explică cum a ajuns o dansatoare de manele angajată a instituţiei. Cât câştigă pe lună Maria Emylia

Activitatea desfășurată de angajații din Serviciului Administrativ și Mentenanța nu are legătură cu activitatea medicală sau de specialitate a Direcției de Sănătate Publică”, preciză anterior un comunicat al DSP București.


loading...