Dansează printre stele a ajuns la final. Vânătăi, coaste rupte şi accidentări grave în timpul concursului

Danseaza printre stele. În timpul antrenamentelor pentru show-ul "Dansează printre stele", vedetele au avut parte şi de momente mai puţin plăcute! Efortul destul de mare a dus, de-a lungul timpului, la accidentări.

18 nov. 2014, 19:27

DANSEAZĂ PRINTRE STELE FINALA. Cele 12 vedete participante la emisiune au reușit cu greu să se țină departe de accidentări sau să nu se aleagă cu o multitudine de vânătăi și julituri.

„Avem multe vânătăi – le-am și fotografiat pentru orice eventualitate pentru medicul legist (râde), mai ales la picioare și mâini. Julituri avem la nivelul coastelor și umerilor, iar căzăturile… sunt înregistrate pe cameră și le simțim la nivel karmic”, povestește cu umor Alina Pușcaș, potrivit danseazaprintrestele.a1.ro.

Nici Alina Eremia nu a scăpat de vânătăi, julituri la coaste și la abdomen. Are dureri la degetul mare de la piciorul drept, întrucât a căzut direct pe el în timpul unei prize și de câteva zile nu-i dă pace un junghi intercostal.

Raluka s-a accidentat destul de grav, fiind nevoită să dansează aşa în timpul emisiunii.

„Căzături au fost și sunt pe tot parcursul repeţiţilor. Vânătăi am destule, exact ca atunci când eram mic!”, povestește Speak.

Cea mai ghinionistă dintre toate a fost Diana Munteanu Niculescu care s-a accidentat cât se poate de serios la o coastă. „S-a întâmplat la o priză în aer. Ștefan, partenerul meu, m-a ridicat și s-a întâmplat ca una dintre coaste să cedeze. Am simțit durere și la câteva zile după, la o altă mișcare, m-am simțit mai rău” – povestește Diana.

Finala „Dansează printre stele”: Pentru că finala show-ului „Dansează printre stele” este marţi, vedetele îşi fac deja planuri legate de premiul cel mare, de 50.000 de euro.

Finala „Dansează printre stele”: Dacă va câştiga concursul, Alina Eremia susţine că va dona o parte din bani. Aceştia vor merge către „No Limit”, o trupă de dans formată din elevi cu deficienţe de auz din Craiova, se arată într-un comunicat.

Chiar dacă nu aud, aceşti copii reuşesc să danseze cu talent şi să fie adevărate modele de urmat, aminteşte vedeta. Membrii trupei au fost aplaudaţi pe scene din Ankara, Istanbul sau Liverpool, însă lipsa fondurilor îi împiedică să participe la competiţii internaţionale.

„Dacă aş câştiga concursul, aş dori să ajut cu o parte din bani pe cineva aflat într-o situaţie dificilă”, spune Alina Puscas, care şi-a îndreptat atenţia către Alexia, o fetiţă de 7 ani care, deşi poartă aparate auditive la ambele urechi, este pasionată de dans sportiv.

Finala „Dansează printre stele”: Cosmin Selesi va dona si el o parte din suma, daca se va afla pe podium. Acesta a ales sa o sustina pe Maria, campioana a Romaniei la dans sportiv, categoria 6 – 9 ani. Parintii acesteia au investit toti banii in pasiunea fetei, renuntand chiar la ideea de a avea o casa.

Finala „Dansează printre stele”: Muneer si-a ales si el o familie cu copii, pe care sa o ajute in cazul in care se va alege cu premiul cel mare.

Antena 1 a decis ca DANSEAZĂ PRINTRE STELE, emisiunea produsă de Mona Segall, să se încheie săptămâna viitoare, comasând finala și semifinala, deși show-ul ar fi trebuit să ajungă la final la sfârșitul lui decembrie.

Conform strategiei de programming, săptămâna viitoare Antena 1 va difuza în aceeași ediție atat semifinala, cât și finala „Danseaza printre stele„, a declarat Diana Zamfirescu, PR Director la Antena Group, pentru paginademedia.ro.

Show-ul Antenei 1 nu a excelat în audiențe. Lansat pe 6 octombrie, emisiunea a fost mutată, după numai trei ediții, în serile de marți.

CITEŞTE ŞI „Dansează printre stele”: Ce perechi vor pleca acasă

De fiecare dată emisiunea s-a clasat după filmele de pe Pro TV. Începând cu debutul, când show-ul de peste patru ore a fost urmărit de un milion de persoane, clasându-se după Pro TV care a avut 1,7 milioane de persoane. În cea de-a treia ediție, show-ul de dans a coborât pe trei, la nivel național, fiind depășit și de Kanal D.

Nici după mutarea în serile de marți, show-ul nu a mers mai bine în audiențe. În urmă cu două săptămâni, emisiunea a fost pe locul trei, la nivel național și urban și pe doi pe urban. Săptămâna trecută, show-ul a fost pe patru, în toată țara și la orașe.

Şi Serviciul Român de Comedie va ieși din grilă după ediția de mâine.

VEZI ŞI DANSEAZĂ PRINTRE STELE. Coregrafii PERICULOASE pentru a pune mâna pe 50.000 de euro GALERIE FOTO