DANSEAZA PRINTRE STELE: Cosmina Păsarin şi Bruce părăsesc competiţia

DANSEAZA PRINTRE STELE: Cosmina Pasarin si Bruce Parasesc competitia Danseaza Printre Stele, acesata fiind prima eliminare la Danseaza Printre Stele de duminica 12 Octombrie 2014. 

RomaniaTV.net
12 oct. 2014, 21:59
DANSEAZA PRINTRE STELE: Cosmina Păsarin şi Bruce părăsesc competiţia

DANSEAZA PRINTRE STELE: Cosmina și Bruce sau Lena și Nicolai? Jurații au fost nevoiți să își acorde voturile pentru a salva una dintre perechile aflate în pericol de eliminare.

A fost greu, Igor și-a exprimat dorința de a-i păstra în concurs pe Lena și Nicolai, iar Jojo i-a ales pe Cosmina și Bruce.

Greul a fost lăsat pe urmerii lui Mihai Petre, care și-a dat votul perechii formate din Lena și Nicolai, cei care merg mai departe în concurs! Cosmina și Bruce sunt primii concurenți care părăsesc concursul!

DANSEAZA PRINTRE STELE: A dansat cu entorsă la picior, dar a cucerit juriul! Alina și Bogdan au luat PRIMUL 10 din concurs!„Dedic dansul din această duminică coregrafului și partenerului meu Bogdan, datorită piesei care este foarte îndrăzneață și, mai ales pentru că, într-un fel, vreau să-mi cer scuze în fața lui pentru faptul că la această coregrafie am clacat la un moment dat în această săptămână pentru că mi se părea ritmic imposibilă.”, au fost cuvintele cu care Alina Pușcaș a descris cel mai bine ultima saptămână, cea în care ea și Bogdan au avut de pregătit quickstep-ul. Deși s-a accidentat grav, a făcut entorsă la piciorul drept, Alina s-a prezentat perfect în fața juriului.

După ce în prima ediție au făcut spectacol, împresionând juriul, cei doi au revenit! Mai țineți minte când din gura lui Mihai Petre s-a auzit: „A fost cel mai bun dans din seara asta”?

Daaaaaaa! Din nou! S-a dat primul 10 din concurs, iar Mihai a arătat un 9! 9!!!

„A fost un început extraordinar, însă pe parcurs ați cam pierdut din ritm” – Igor

„Pentru mine, voi sunteți stelele acestui spectacol, chiar dacă ați avut mici scăpări” – Jojo

„M-ai surprins Alina, ai stat destul de frumos în poziție, iar Bogdan a găsit un balans bun între quickstep și alte influențe. A fost cel mai bun quickstep din seara asta” – Mihai

DANSEAZĂ PRINTRE STELE: Muneer este departe de casă, de familie, de cei dragi. Inima îi tresaltă de fiecare dată când vorbește de ei și cel mai mult își dorește să-i facă mândri.

Alături de Stela, vrea ca toată lumea să se bucure de spectacolul lor. Poate nu-l ajută îndemânarea în ale dansului, dar la capitolul expresivitate nu-l întrece nimeni.

E clar, jazz-ul a fost prietneul lui în această seară. Acum ziceți domnilor jurați, n-ați zâmbit, nu v-a binedispus al nostru Muneer, alături de partenera sa, Stela?

„M-a fascinat libertatea ta, Muneer! Ești o personalitate și faci pereche extraordinară cu Stela” – Igor

„Stela a reușit să te înteleagă foarte bine, Muneer. Sunteți un cuplu adorabil și ați făcut un număr spectaculos” – Jojo

„Mi-a plăcut muzicalitatea, ați fost clari din punct de vedere ritmic. Aș vrea totuși să fiți puțin mai explozivi” – Mihai

DANSEAZĂ PRINTRE STELE: Sandra Izbașa știe cel mai bine cum stă treaba cu competiția. Cu toate acestea, dansul e un element cu totul nou pentru ea, în ciuda celor 19 ani de gimnastică artistică.

Alături de Petrișor Ruge, campionana noastră e gată să impresioneze  juriul și să-și ia revanșa din prima ediție, când Mihai Petre a fost destul de acid la adresa lor.

„Dedic dansul următor familiei și tuturor celor care ne susțin, atât din platou, cât și din fața televizoarelor”, au fost cuvintele Sandrei, care și-a dat sufletul pentru momentul de quickstep.

Ce a spus juriul: 

„V-au scăpat multe elemente de trecere, aveți grijă la pași, dar coregrafia a fost foarte frumoasă” – Igor

„Ați fost spectaculos, m-am simțit la un spectacol, bravo” – Jojo

„Sunteți o pereche foarte frumoasă, dansați împreună, doar că la salturi nu vă puteți sincroniza. Dar îmi place atitudinea voastră” – Mihai

DANSEAZA PRINTRE STELE: Alina Eremia, în lacrimi în fața juriului! 2 în 1, alături de Iuri, într-un dans MIRIFIC 

 „Vom transpune în mișcări tema familiei, așa că dedic acest dans părinților mei, pentru că ei sunt pentru mine imaginea perfectă a ceea ce reprezintă familia.” Așa a pășit Alina Eremia pe ringul de dans, alături de Iuri. 

Încrezători în forțele proprii, concurenții au repetat, s-au antrenat, au învățat din experiența ediției anterioare, iar Iuri a fost gata să-i arate lui Mihai Petre că mușchii lui minte nu „are”. 

Glumim, desigur! Rumba lor  a de-a dreptul spectaculoase. Mai ales că Alina s-a accidentat, iar durerile provocate de accidentarea gravă nu sunt deloc ușor de suportat. Mai ales în timpul dansului! 

„Începeți să vă simțiți unul pe celălalt. Mi-a plăcut coregrafia, mi-a plăcut finalul, bravo” – Igor 

„Mi-a plăcut mult cum v-ați îmbinat unul cu celălalt în acest dans. A fost foarte frumos, felicitări!” – Jojo 

„Mi-au plăcut multe lucruri la voi. Înțelegeți exact cum stă treaba cu dansul. Sunteți o pereche echilibrată, păcat că ați ieșit un pic din ritm” – Mihai