DANSEZ PENTRU TINE 2013. Toţi bărbaţii au aşteptat acest moment. Ruby, aproape goală pentru dansul în ploaie

DANSEZ PENTRU TINE 2013, sezonul 14. Îmbrăcată într-o rochiţă minusculă, din dantelă, care i-a pus decolteul în valoare, Ruby s-a descurcat aproape onorabil la proba dansului în ploaie. Vezi care sunt noile echipe intrate la duel.

RomaniaTV.net
09 nov. 2013, 09:59

DANSEZ PENTRU TINE 2013, sezonul 14. Deşi a dat asigurări că aceasta este momentul ei preferat şi că abia aşteaptă să intre în ring, cântăreaţa a executat un dans relativ simplu, cu multă precauţie, lucru observat şi de juriu.

VEZI: DANSEZ PENTRU TINE: Eliminare surpriză vineri seara. Care sunt noile echipe intrate la duel

„Ruby, tu pari plictisită când dansezi, că ai ieşit acolo să faci şi tu nişte pasi. Ai un potenţial mare, dar încearcă să te exprimi mai mult când dansezi”, a sfătuit-o Elwira Petre, potrivit dansezpentrutine.protv.ro.

 

DANSEZ PENTRU TINE 2013, al 14-lea sezon. Iulia Vântur şi-a făcut apariţia într-o rochie superbă, mulată pe corp. Fosta iubită a lui Marius Moga a strălucit vineri seară alături de colegul său de platou, Ştefan Bănică Jr.

DANSEZ PENTRU TINE. Gemenele Cheeky Girls au revenit în ringul visurilor, unde au dansat pentru un caz umanitar emoţionant.

DANSEZ PENTRU TINE 2013: Cât au slăbit vedetele

În ediţia de vineri seară, toate vedetele au apărut mai slabe decât le ştim cu toţii. Antrenamentele draconice la care sunt supuşi concurenţii de antrenori şi-au spus cuvântul şi participanţii au dat câteva kilograme jos.

Elena Ionescu a scăpat de patru kilograme

Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, a constatat fericită că i s-a întâmplat acelaşi lucru ca şi lui Sore. „Am un tonus foarte bun”, a precizat cântăreaţa, care a devenit mai uşoară cu 4 kg de când a intrat în cantonamentul riguros din ringul visurilor. „Dansez pentru tine e cea mai bună cură de slăbire”, a concluzionat Elena.

Citește și: DANSEZ PENTRU TINE. Nici machiajul NU O MAI AJUTĂ. Vezi cum a apărut Elena de la Mandinga în ringul visurilor

Sore se laudă că are pătrăţele

Participarea la „Dansez pentru tine” i-a adus lui Sore nu doar încă o confirmare că îşi poate depăşi limitele, ci şi forma fizică la care a visat. „Am, în sfârşit, pătrăţele!”, a mărturisit artista, care a slăbit mai bine de 5 kg de când a început repetiţiile şi până acum.

Dima este şi el mai slab

Şi celălalt duelist din această săptămână, Dima Trofim, a slăbit tot 4 kg. „Mă pregătesc foarte strict, petrec la repetitii ore întregi şi asta se vede şi în condiţia mea fizică. Deşi nu aveam de gând, am slăbit destul, patru kilograme”, a declarat Dima.

Ilinca Vandici a slăbit doar un kilogram

Ilinca Vandici a devenit mai uşoară cu un singur kilogram, dar a şi avut grijă să nu slăbească, menţinând o alimentaţie sănătoasă şi suficient de hrănitoare pentru a avea energie. Vedeta chiar s-a temut la un moment dat să nu se îngraşe în timpul concursului, pentru că odată cu repetiţiile a început să consume şi dulciuri.


loading...
Partenerii noștri